Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Big Brother 2: Ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά το τελευταίο αγώνισμα

Big Brother 2: Ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;
TV 10.12.2021 01:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό (9/10) επεισόδιο του Big Brother 2, οι διαγωνιζόμενοι έπαιξαν στο τελευταίο αγώνισμα προκειμένου να βρεθεί αυτός που θα περάσει απευθείας στον μεγάλο τελικό χωρίς να αγχωθεί για την ψηφοφορία του κοινού.

Στο αγώνισμα αυτό έπαιξαν ο Νίκος, η Ευδοκία και ο Παναγιώτης, καθώς η Ανχελίτα και η Μαίρη είχαν ήδη αποκλειστεί, και είχε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκε ο Νίκος και έτσι στον τελικό έπαιξαν Ευδοκία και Πέτσας.

Ο πρώτος παίκτης που πάει τελικό και οι υποψήφιοι στο Big Brother 2

Με μικρή διαφορά, αυτός που κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος δε θα τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Έτσι, στο αυριανό (10/12) live, ένας παίκτης θα αφήσει οριστικά πίσω του το Big Brother 2 μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: «Αυτό που έχουμε με τον Παναγιώτη είναι αληθινό» - Η Ανχελίτα "άδειασε" Νίκο και Ευδοκία

Ξανθιά και δυο μέτρα - Ερωτευμένος τρελά μετά το Big Brother ο Στηβ Μιλάτος

Share