Big Brother 2 - ημιτελικός: "Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο!" - Το παραδέχθηκε δημόσια η Ευδοκία

"Γιατί να το κρύψω;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - ημιτελικός:

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και οι παρουσιαστές, Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, ξεκίνησαν να καλούν έναν - έναν στο δωμάτιο.

Πρώτη φυσικά ήταν η Ευδοκία, η οποία ρωτήθηκε κατευθείαν για την σχέση της με τον Νίκο, μιας και είχαν προηγηθεί μερικά τρυφερά τετ α τετ. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και πως δεν έχει κανέναν λόγο πια να το κρύψει.

Μέσα σε όλα, η Ευδοκία εξήγησε πως την ενοχλεί κάπως που ο Νίκος περιμένει να βγουν έξω από το παιχνίδι για να την φιλήσει, ωστόσο το έχει δεχτεί για χάρη του.

«Είμαι ερωτευμένη και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε. Και να θέλω να κρυφτώ, δε μπορώ. Τι να κάνω; Το ξέρω ότι με θέλει, το βλέπω στο βλέμμα του. Το σέβομαι που θέλει να είναι έτσι και να μην φιλήσει. Έμενα μέχρι το Μάρτιο, μου αρέσει αυτή η εμπειρία, αλλά ένας λόγος που θέλω να βγούμε είναι για να βρεθούμε έξω από το παιχνίδι και να έρθει και αυτή η στιγμή Παναγία μου. Υπάρχει μια ανυπομονησία παραπάνω.

Νομίζω πως θα συνεχιστεί και έξω από το σπίτι (η σχέση), πόσο να μεταλλαχθεί; Η πρόθεση παραμένει έτσι ατόφια και στο βλέμμα μπορείς να διακρίνεις πολλά, οπότε αυτό που διακρίνω στο δικό του, μου λέει πως θα συνεχιστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία.

Τα τρυφερά λόγια της Ευδοκίας για τον Νίκο στον ημιτελικό του Big Brother 2

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother 2 που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2