DWTS: "Τρελάθηκε" η Καγιά με την Χριστίνα Βραχάλη - Το επικό σχόλιο για την... πίσω όψη της

"Σας παρακαλώ, αφήστε με να το πω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS:

Αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Βραχάλη στο αποψινό (12/12) live του DWTS. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά έσπευσε να σχολιάσει το κορμί της και συγκεκριμένα την... πίσω όψη της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βραχάλη ήταν ντυμένη στα μαύρα και ήταν αρκετά σέξι, μιας και αυτό που φορέσε αναδείκνυε υπέροχα την καλίγραμμη σιλουέτα της.

«Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να μην το πω. Σας παρακαλώ, αφήστε με να το πω. Αυτή η γραμμή πίσω στο καλσόν με ξετρελαίνει! Και αυτό το πωπουδάκι ρε παιδιά... Παναγία μου, όνειρο!», είπε η Βίκυ Καγιά στη Χριστίνα Βραχάλη, η οποία στο προηγούμενο live "λύγισε".

Η εμφάνιση της Βραχάλη στο DWTS και το σχόλιο της Καγιά

Τίτλοι τέλους για το DWTS - Πότε ρίχνει "αυλαία";

Το DWTS ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το χορευτικό show του Star, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού.

Βέβαια, πρόκειται για ένα πολύ καλοστημένο πρόγραμμα, το οποίο θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε να διαδραματίζεται μία "παρέλαση" από celebrities, οι οποίοι μπαίνουν και κάνουν το κομμάτι τους στο show.

Πριν κάποιες εβδομάδες είδαμε τον Νίκο Μουτσινά, ενώ σε λίγο καιρό θα δούμε και τον Κρατερό Κατσούλη στη μεγάλη του επιστροφή στο Star.

Παρά λοιπόν την χαμηλή τηλεθέαση, το DWTS δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα. Αντιθέτως, ο σταθμός έχει αποφασίσει να δείξει εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και να το λήξει μετά την έναρξη του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό πως η εκπομπή της 31ης Δεκεμβρίου θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα είναι εορταστική.