DWTS: "Τα πήρε" η Μαρίνα Λαμπροπούλου - "Αυτό είναι κουτσομπολιό"

"Δεν είναι σωστό να το λες εκεί κι όχι εδώ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS:

Χαμός έχει γίνει μεταξύ της Μαριάννας Γεωργαντή, του παρτενέρ της, Σπύρου Παυλίδη και της κριτικής επιτροπής, με το ποτήρι στο αποψινό (12/12) live του DWTS να ξεχείλισε.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, αφού πρώτα έδειξε την δυσαρέσκειά της για την εμφάνιση τους, εξέφρασε και την έντονη ενόχλησή της με τις δηλώσεις του παρτενέρ της δημοσιογράφου στο εισαγωγικό βίντεο ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως αδικήθηκαν και πως άλλα ζευγάρια που δεν τα πάνε καλά στις χορογραφίες κρίνονται πιο ευνοϊκά.

Το ξέσπασμα της Λαμπροπούλου στον παρτενέρ της Γεωργαντή στο DWTS

«Θέλω να μου πει ο Σπύρος ο αγαπημένος μου… Με στενοχώρησες. Αφού είχες τα κότσια να σχολιάσεις τα άλλα ζευγάρια πες μου ποιο ζευγάρι είναι αυτό που σας αδικήσαμε και δώσαμε μεγαλύτερη βαθμολογία. Το είπες και είναι κακό για τους άλλους. Δεν είναι σωστό να το λες εκεί κι όχι εδώ γιατί είναι κουτσομπολιό. Σόρι».

Από την μεριά του, ο χορογράφος τόνισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στα άλλα ζευγάρια. Ήταν λάθος μου, δεν έπρεπε να το πω καθόλου».

Η αφοπλιστική απάντηση της Μαρίνας Λαμπροπούλου σε όσους την αποκαλούν ξινή - «Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας»

Στην φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε την Μαρίνα Λαμπροπούλου μέσα από το φιλανθρωπικό χορευτικό show «DWTS». Μεταξύ άλλων η ίδια έχει χαρακτηριστεί από αρκετά άτομα ως "ξινή".

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 11/11 η ίδια βρέθηκε σε πάρτι στα νότια προάστια και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε τόσο για τη διαφωνία της με τον Στέφανο Δημουλά, όσο και για τον χαρακτηρισμό που έχει δεχτεί.

«Είμαστε καλλιτέχνες με γνώσεις και ελληνικό ταπεραμέντο και γι αυτό και διαφωνήσαμε. Η lemon pie με τρελαίνει, με ξετρελαίνει. Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας.

Με χαρακτηρίζουν ξινή γιατί δε με ξέρουν. Αν με ήξεραν δε θα με έλεγαν ξινή. Εσείς τώρα λίγο που με γνωρίσατε, δεν είμαι γλυκούλα; Δε θέλω να είμαι γλυκούλα. Δεν δέχομαι εκδηλώσεις θαυμασμού γιατί βγάζω αυτό το αυστηρό που λέτε οπότε φοβούνται να με πλησιάσουν».