Σασμός: «Ο Μαθιός είναι δολοφόνος στο βιβλίο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη σειρά»

Απίστευτη αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο Μαθιός είναι δολοφόνος στο βιβλίο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη σειρά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στον Σασμό καθώς και στις εξελίξεις που θα δούμε στη σειρά (δείτε εδώ μία απόφαση που πήρε ο ALPHA).

Οι δηλώσεις του Θανάση Πατριαρχέα για τον Σασμό

«Τον πατέρα μου τον ψάχνω, δεν ξέρω αν ζει, δεν ξέρω ποιος είναι, δεν ξέρω τι γίνεται πιο κάτω. Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι μπορεί να ζει η μάνα μου. Ούτε αυτό νομίζω ότι ισχύει.

Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος στο βιβλίο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη σειρά, πραγματικά το λέω, δεν έχει γραφτεί πιο κάτω. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το τι γίνεται στο βιβλίο.

Η σειρά βασιζόταν στην αρχή στο βιβλίο, κρατάει κάποιες γραμμές, αλλά αλλάζει και νομίζω ότι οφείλει να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Οι 13/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 58

Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την βαλίτσα με τα αρχαία, αλλά δεν ξέρει ότι ο Διονύσης εμπλέκεται στο παράνομο κύκλωμα. Εν τω μεταξύ, τα νέα για τον επικείμενο γάμο της Σεμίνας φτάνουν στ’ αυτιά του Διονύση και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να τον οδηγήσει ο θυμός του.

Μια αδικαιολόγητη «απουσία» της Μαρίνας από την άλλη κάνει τον Πέτρο για πρώτη φορά να την υποψιαστεί. Ο κλοιός γύρω από τη σχέση της με τον Αντώνη στενεύει…

Στο μεταξύ η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Σταματάκηδων βάζει «φωτιά» σ’ όλο το χωριό! Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν. Πολύ σύντομα θα μάθει και το γιατί...

Ο Αντώνης, όμως, δεν κάνει πίσω. Καθώς η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα! Θα ανακαλύψει άραγε το πιο σκοτεινό μυστικό των Σταματάκηδων;