GNTM 4: Η "συμμαχία" Κωνσταντίνου και Όλγας έκανε έξαλλη την Ειρήνη στο σετ της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η

Ο μεγάλος ημιτελικός του GNTM 4 είναι γεγονός καθώς το σετ της αποψινής δοκιμασίας ήταν άκρως εντυπωσιακό για άλλη μια φορά αφού τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να αναδείξουν το σύνολό τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά της Ειρήνης Λεμπέση να φωτογραφηθεί τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε σχεδιάσει η ίδια αφού οι ανατροπές στο ριάλιτι μόδας δεν έχουν τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να κάνουν μια συμμαχία προκειμένου να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την Ειρήνη.

Η ίδια δεν δίστασε να γίνει έξαλλη όμως την ώρα του σετ προσπάθησε να ανατρέψει το σχέδιο των δυο μοντέλων που δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να φέρει καλή λήψη στο πλατό του GNTM 4.

Το σετ της Ειρήνης στο GNTM 4

Το μοντέλο που αποχωρεί πριν τον μεγάλο τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 4 διαγωνιζόμενοι στο σπίτι και απόψε (13/12) ένας από αυτούς θα αποχωρήσει οριστικά, ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου.

Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη, είναι τα μοντέλα, που αποτελούν την κορυφαία 4άδα του GNTM 4. Όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, επισκέπτονται το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.

Τους τελευταίους μήνες τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί τόσο σε διαγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και συνειδητοποιώντας την εξέλιξη τους, λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την τελική διαγωνιστική ευθεία.

Το μοντέλο που θα αφήσει το σπίτι σήμερα δεν είναι άλλο από την Ειρήνη Λεμπέση, την παίκτρια που κατάφερε να πάρει το golden pass στο bootcamp του GNTM 4 και που στην οντισιόν της κατάφερε να αφήσει τους κριτές άφωνους.

GNTM 4 Ειρήνη Λεμπέση