Φάρμα 2 - spoiler: Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Δείτε ποιοι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - spoiler: Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Η Φάρμα μετράει περίπου τρεις εβδομάδες στον αέρα του ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε δει πολλούς τσακωμούς, αλλά και ξαφνικές αποχωρήσεις με πολλά υπονοούμενα. Ωστόσο, εκτός από αποχωρήσεις έχουμε και νέες αφίξεις που πρόκειται να αναστατώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μια γυναίκα και ένας άνδρας πρόκειται να μπουν στο αγρόκτημα μέσα στις επόμενες ημέρες και θα φέρουν τα πάνω κάτω.,

Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην Φάρμα

Ο λόγος για την ολυμπιονίκη του στίβου Φανή Χαλκιά και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης, πρώην σύζυγος της Μιρέλας Μανιάνι.

Χαλκιά και Γιαννούλης μπαίνουν στην Φάρμα

Τα 14/12 highlights της Φάρμας 2

Τα καρφιά της Αγγελικής Ηλιάδη στην Αθανασία Τσουμελέκα για τους υπόλοιπους παίκτες

Οι εξελίξεις της Φάρμας 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές μετά από τον τσακωμό που είδαμε ανάμεσα στην Σάσα Μπάστα και την Χριστιάννα Σμαραγδή.

Ωστόσο, σε μια συζήτηση που είχε η Αγγελική Ηλιάδη με την Αθανασία Τσουμελέκα μίλησαν για διάφορα καθώς οι σχέσεις των διαγωνιζόμενων στην Φάρμα έχουν περάσει από 40 κύματα.

Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλά παίζουν ρόλο, να το παλέψεις γιατί το αξίζεις. Και άλλα άτομα το αξίζουν εδώ μέσα και κάποιοι δεν το αξίζουν καθόλου. Εσύ όμως αξίζεις για πολλούς και διάφορους λόγους. Έχε το νου σου και σε παρακαλώ μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Δεν μπορώ τα σαλιαρίσματα».

Σε έξαλλη κατάσταση η Σάσα Μπάστα - «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»

Τα αίματα δεν άργησαν να "ανάψουν" ανάμεσα στην Σάσα Μπάστα, την Αναστασία Γκεργκελεζίου και τη Χριστιάνα Σμαραγδή.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα Μπάστα ένιωσε πως η Χριστιάννα την προσέλαβε όταν της είπες πως μιλάει συνεχώς. Τότε η ίδια έγινε έξαλλη και επέστρεψε στο σπίτι θέλοντας να μιλήσει στους συμπαίκτες της.

«Εγώ είμαι ένας τύπος που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν με έχει προσβάλει. Στη συζήτηση μπήκε στη μέση και η Αναστασία και ξαφνικά είδα μία επίθεση.

Γιατί κάνεις επίθεση στη Χριστιάννα μου λέει; όλο εντάσεις δημιουργείς, απλά δεν ασχολούνται μαζί σου και δεν συνεχίζεται ο καβγάς. Καμία μέρα θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι».

Η επιλογή του πρώτου μονομάχου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το επεισόδιο 14/12 της Φάρμας 2 είχε ιδιαίτερες εξελίξεις καθώς οι καβγάδες φαίνεται να μην έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, πριν καλά καλά ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής του 1ου μονομάχου από τον αρχηγό Βασίλη Λέντζο, επικράτησε μια σχετική αναστάτωση.

Ο Βασίλης έδωσε την πρώτη μαύρη πέτρα στον Δήμο. Ωστόσο ο Δήμος δεν ένιωσε μια μικρή ταραχή καθώς δεν περίμενε να τον επιλέξει. Μάλιστα, οι δυο τους ήρθαν σε διαμάχη αφού το κλίμα μεταξύ τους ήταν ήδη ψυχρό με τον Δήμο να αφήνει αιχμές.