Φάρμα 2: Με ποια κοπέλα έχει έρθει κοντά ο Κουτσαβάκης;

Η τρυφερή εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Με ποια κοπέλα έχει έρθει κοντά ο Κουτσαβάκης;

Στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας 2 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 είδαμε από τα πρώτα λεπτά τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη να αναφέρει στον φίλο του τα παράπονα που έχει από τα υπόλοιπα παιδιά καθώς δεν αισθάνεται καμία θετική ενέργεια.

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ορισμένοι παίκτες έχουν καταφέρει να έρθουν αρκετά κοντά. Ανάμεσα τους είναι ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης και η Χριστιάνα Σμαραγδή.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη στη Φάρμα 2

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι. Οι συζητήσεις που κάνω μαζί της, με βοηθούν να φτάνω κι εγώ ψηλά σε πνευματικά επίπεδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους.

Ίσως έχω παρατηρήσει πως έχουν δημιουργηθεί κρούσματα με κάποιους αλλά εγώ δεν θέλω να την ψηφίσω προς το παρόν προς αποχώρηση σε καμία περίπτωση. Είναι δηλαδή κάποια άτομα, που τα έχω πολύ μακριά για να τα ψηφίσω.»

Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Η Φάρμα μετράει περίπου τρεις εβδομάδες στον αέρα του ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε δει πολλούς τσακωμούς, αλλά και ξαφνικές αποχωρήσεις με πολλά υπονοούμενα. Ωστόσο, εκτός από αποχωρήσεις έχουμε και νέες αφίξεις που πρόκειται να αναστατώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μια γυναίκα και ένας άνδρας πρόκειται να μπουν στο αγρόκτημα μέσα στις επόμενες ημέρες και θα φέρουν τα πάνω κάτω.,

Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην Φάρμα

Ο λόγος για την ολυμπιονίκη του στίβου Φανή Χαλκιά και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης, πρώην σύζυγος της Μιρέλας Μανιάνι.

Χαλκιά και Γιαννούλης μπαίνουν στην Φάρμα