Φάρμα 2: Ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας;

Η ψηφοφορία εκτυλίχθηκε σε ντέρμπι μεταξύ δύο ατόμων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιος είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας;

Στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, μετά από την τρυφερή αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Κουτσαβά, οι παίκτες πήγαν στον αχυρώνα για να μάθουν ποιος θα είναι ο δεύτερος μονομάχος της εβδομάδας.

Πλέον, ο δεύτερος μονομάχος φέτος θα βγαίνει μετά από ψηφοφορία όλων των παικτών και όχι από επιλογή του πρώτου μονομάχου όπως είχαμε συνηθίσει την πρώτη σεζόν.

Το άτομο που αναδείχτηκε δεύτερη μονομάχος της εβδομάδας ήταν η Κρίστυ Λυκολοπούλου καθώς θα αγωνιστεί ενάντια στον Δήμο Περπερίδη.

Η δεύτερη μονομάχος στη Φάρμα 2

Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Η Φάρμα μετράει περίπου τρεις εβδομάδες στον αέρα του ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε δει πολλούς τσακωμούς, αλλά και ξαφνικές αποχωρήσεις με πολλά υπονοούμενα. Ωστόσο, εκτός από αποχωρήσεις έχουμε και νέες αφίξεις που πρόκειται να αναστατώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μια γυναίκα και ένας άνδρας πρόκειται να μπουν στο αγρόκτημα μέσα στις επόμενες ημέρες και θα φέρουν τα πάνω κάτω.,

Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην Φάρμα

Ο λόγος για την ολυμπιονίκη του στίβου Φανή Χαλκιά και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης, πρώην σύζυγος της Μιρέλας Μανιάνι.

Χαλκιά και Γιαννούλης μπαίνουν στην Φάρμα