J2US: Αποθεώθηκε ο Μπάρκουλης από τον Φασουλή - «Είσαι showman»

«Ήσουν πολύ καλός»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Αποθεώθηκε ο Μπάρκουλης από τον Φασουλή - «Είσαι showman»

Μετά από την εντυπωσιακή εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη στη σκηνή του J2US , σειρά είχε ο Νίκος Μπάρκουλης με την Εβελίνα Νικόλιζα καθώς ερμήνευσαν το τραγούδι «Με λένε Πόπη» και άφησαν τους πάντες άφωνους.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι δέχτηκαν πολύ ευχάριστα σχόλια από την κριτική επιτροπή καθώς έμειναν με το στόμα "ανοιχτό". Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά:

«Πάρα πολύ μου αρέσατε. Ανυπομονούσα, τρελάθηκα με την πιτσιρίκα στην αρχή, ένα χειροκρότημα για τη Λουκία και Νίκο σε ευχαριστήθηκα σήμερα. Το έκανες με χαρά και αυτοπεποίθηση, έχασες λίγο τα λόγια σου. Ήσουν πολύ καλός».

Ενώ από την άλλη ο Σταμάτης Φασουλής αποθέωσε τον Νίκο Μπάρκουλη λέγοντας του: «Ήσουν πολύ καλός, με πολύ αέρα και είσαι showman».

Η εμφάνιση Μπάρκουλη - Νικόλιζα στο J2US

Έχασε τα λόγια του ο Νίκος Μπάρκουλης – Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Την «Μαγική τσατσάρα» από Ημισκούμπρια ερμήνευσαν στο αποψινό (11/12) live του J2US ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Συγκεκριμένα, από την αρχή κιόλας του κομματιού, ο Νίκος έχασε τα λόγια του, παρόλα αυτά αυτοσχεδίασε και είπε δικά του. Η ψυχολογία του όμως ήταν εμφανέστατα πολύ κακή, μιας και η μητέρα του αυτήν την εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, λόγω μερικών προβλημάτων της υγείας της.

«Δεν μετράει αυτή η εβδομάδα» του είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε περαστικά στη Μαίρη Μπάρκουλη.

«Μου έχει βγει όλο το στρες από πριν» απάντησε ο ίδιος.