The 2night show: Η Μαρίνα Λαμπροπούλου η αποψινή (26/1) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της η Δόμνα Μιχαηλίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Η Μαρίνα Λαμπροπούλου η αποψινή (26/1) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά την Κατερίνα Λιόλου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 23:45 στο «The 2Night Show» δύο λαμπερές και σπουδαίες κυρίες από τον χώρο της πολιτικής αλλά και από τον χώρο της τηλεόρασης.

Οι αποψινές 26/1 καλεσμένες του Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.Το νεότερο στέλεχος της Κυβέρνησης περιγράφει πώς από καθηγήτρια του Cambridge έγινε συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού και στη συνέχεια ανέλαβε τις Κοινωνικές Υποθέσεις. Η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλάει για την κατάσταση που αντιμετώπισε όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά και στο Υπουργείο για να παραλάβει το γραφείο της. Επίσης, αναφέρεται στα στερεότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην εργασία τους, αλλά και στα θέματα που αντιμετωπίζει, ως υφυπουργός, καθημερινά.

Γιατί γίνονται πιο εύκολα οι υιοθεσίες στην χώρα μας και ποια είναι η διαδικασία; Γιατί δεν θεώρησε σωστό να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του ορφανοτροφείου για το οποίο έγιναν σοβαρές καταγγελίες; Μπορεί μια πολιτικός να «σπάσει αβγά» εύκολα; Τέλος, μιλάει για το όνειρό της, που επιδιώκει να γίνει πραγματικότητα, να μη ζει κανένα παιδί μέσα σε δομές, και συναντά τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο δικό του στούντιο με πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Η συνέντευξη της κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου πολύ πριν η χώρα μας χτυπηθεί από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα της «Ελπίδας».

The 2night show αποψινοί καλεσμένοι

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η όμορφη και ταλαντούχα χορεύτρια, αλλά και κριτής του «DWTS» επισκέπτεται για πρώτη φορά το «The 2Night Show» και συναντά τον Γρηγόρη. Από το επιτυχημένο σόου «3,2,1 ΑΝΤ1», τη δεκαετία του ’90, ξετυλίγει τη διαδρομή της ζωής της που, ενώ της φέρθηκε σκληρά, εκείνη δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο και τη δύναμή της. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μιλάει για τον γάμο της, για τη μετακόμιση στην Καβάλα, για τον γιο της, αλλά και για τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ως η σκληρή της κριτικής επιτροπής; Πώς περνάει στο «DWTS»; Τι τηλεοπτικές εκπομπές θα ήθελε να παρουσιάσει; Τέλος, μιλάει για την επιθυμία της να συναναστρέφεται με ανθρώπους που έχουν δύναμη ψυχής και δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον.

Παντρεύεται γνωστός παρουσιαστής και το ανακοίνωσε στον αέρα του The 2night Show

Μια ιδιαίτερη είσοδο έκαναν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, οι παρουσιαστές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», στο πλατό «The 2Night Show» στο οποίο βρέθηκαν καλεσμένοι για να μιλήσουν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Οι παρουσιαστές μίλησαν για την συμμετοχή τους στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την σχέση του με τον Γρηγόρη, ανακοίνωσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του.

«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δαχτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πως το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δαχτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει.

Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Άιφελ, ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά. Το feeling είναι χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω “ωχ κοίτα τι έχει η Minnie”, κοκκαλώνει και εκείνη την ώρα με κοιτάζει της λέω “θες να με παντρευτείς”.

Υπήρχε σου λέω αμηχανία. Ήθελα να το κάνω στο τρενάκι, αλλά έλεγα μη μου φύγει κάνα δαχτυλίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο γάμος, δεν κάνεις σχέδια με τον κορονοϊό. Δεν θα παντρευτούμε φέτος, του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.