Φάρμα 2: "Σκοτώθηκαν" στην Φάρμα Κουτσαβάκης και Μαρία - «Σκ@σε επιτέλους, σκ@σε»

«Δεν αντέχω να ακούω τη φωνή σου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2:

Χαμός επικράτησε στο αποψινό 20/2 επεισόδιο της Φάρμας, με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον Κουτσαβάκη, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγο καιρό και πάλι στο ριάλιτι.

Ο Κουτσαβάκης συγκεκριμένα ανέφερε πως η κατάσταση είναι τραγική και πως ότι οι άνδρες δεν φορούν παντελόνια, καθώς όλοι τον κατηγορούν. Ωστόσο, όλα αυτά τα έλεγε με ειρωνικό ύφος, κάτι που εκνεύρισε αρκετά την Μαρία.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως είχε ενοχληθεί αρκετά από την συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να του φωνάξει: "Σκάσε επιτέλους, σκάσε, δεν αντέχω να ακούω τη φωνή σου. Μπορείς να σταματήσεις να μιλάς;"

Ο τσακωμός Κουτσαβάκη - Μαρίας στην Φάρμα 2

«Με τον Κουτσαβάκη κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Νάιρα Αλεξοπούλου μετά την αποχώρησή της από την Φάρμα

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2 η Νάιρα Αλεξοπούλου, με αφορμή την αποχώρησή της από την Φάρμα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση της με τον Κουτσαβάκη.

«Όλοι μου έλεγαν ότι κωλώνω να μπω στη Φάρμα. Ξέρουν ότι είμαι λίγο της άνεσης και ότι δεν θα μπω σε λάσπες. Μου έλεγαν ότι δεν θα αντέξω. Η Φάρμα ήταν ένας λόγος να ξεπεράσω τα δικά μου όρια. Είχα και πιο παλιά προτάσεις για ριάλιτι, αλλά ένιωσα φέτος έτοιμη, ότι μπορώ να εκτεθώ και στο φακό.

Τον Κουτσαβάκη τον είδα πολύ τρυφερά. Αυτό βέβαια παρεξηγήθηκε από πολλούς. Με τον Κουτσαβάκη κάναμε πολλές πλάκες, του έλεγα “αγάπη μου, άμα κάνω κάτι μαζί σου, θα σε τραυματίσω για όλη σου τη ζωή”», αποκάλυψε η Νάιρα.