Είναι επίσημο: Τέλος από τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο: Τέλος από τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA βρίσκεται σε αναδιοργάνωση για την επόμενη σεζόν και μπορεί οι ιθύνοντες να έχουν δώσει ήδη το πράσινο φως για ένα αγαπημένο project αλλά γι' αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το Style me up, υπάρχει ένας κάποιος διχασμός.

Σκέψεις στο κανάλι για την Ηλιάνα

Άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν - αφού τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε καθημερινά δεν ήταν τα καλύτερα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τα γυρίσματα έχουν εδώ και καιρό ολοκληρωθεί και η τελευταία του εκπομπή θα παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 13:00.

Βάσει του προγραμματισμού του ALPHA, από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται επεισόδια του παιχνιδιού μόδας σε επανάληψη, άγνωστο μέχρι πότε.

Το νέο πρόγραμμα του ALPHA

Αλλαγές έχει ετοιμάσει ο Alpha στο πρόγραμμα του, μετά και από την αποκάλυψη της νέας σειράς που θα προβληθεί πολύ σύντομα στο κανάλι με τίτλο Ψέματα - δείτε πρώτοι εδώ το teaser της σειράς - . Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 22/2, κάθε εβδομάδα το κανάλι θα παρουσιάζει μια παλιά κλασική ταινία, ανανεωμένη με νέα ματιά, ενώ μάλιστα το καστ που θα συμμετάσχει είναι λαμπρό.

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Οι κληρονόμοι», «Η κόμισσα της φάμπρικας», με νέους πρωταγωνιστές και πολλές εκπλήξεις.

Κάθε εβδομάδα και μια γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο. Οι γνωστοί και λατρεμένοι ήρωες, που μας έχουν κρατήσει την καλύτερη συντροφιά χαρίζοντάς μας απλόχερα το γέλιο, ζωντανεύουν και τους συναντάμε ξανά εν έτει 2022!

Οι Παρασκευές στον Alpha αλλάζουν και γίνονται Νεοκλασικές!