Άγριες Μέλισσες: Ευτυχισμένες στιγμές για όλους λίγο πριν την τραγωδία...

Οι σημερινές 28/2 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ευτυχισμένες στιγμές για όλους λίγο πριν την τραγωδία...

Μπορεί μέχρι στιγμής όλοι να είναι ήρεμοι, εκτός βέβαια του Πέτρου που ψάχνει μανιωδώς την αλήθεια για τη δολοφονία του αδερφού του, ωστόσο, ο Ακύλας δεν θα τους αφήσει για πολύ έτσι. Πολύ σύντομα μια νέα τραγωδία θα φτάσει στο χωριό των Άγριων Μελισσών, λίγο πριν το συγκλονιστικό φινάλε.

Οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

O Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα, ο οποίος ζητά τη συμμαχία των γιων του. Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνει μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα, ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί. Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά τους στον Λάκη, με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα.

Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα, ενώ το χωριό αποδέχεται, επιτέλους, τον Κυριάκο. Η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα, ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας έχει συμμαχήσει με τον Ακύλα.

Ο Ζάχος καταρρέει - Μαθαίνει πως η Ελένη...

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ελένη και ο Λάμπρος και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το ευχάριστο γεγονός, αλλά και από το σατανικό σχέδιο του Ζάχου να τους καταστρέψει την ευτυχία προς όφελός του.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το θαύμα που περίμεναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η χαρά τους για όσα θα έρθουν δεν μπορεί να κρυφτεί. Μόνο που δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος σε απόγνωση και τρελός από ζήλια, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους! Οπως έχετε ήδη δει, η Ελένη είχε υποψίες πως είναι έγκυος, αλλά από τον δεύτερο κύκλο ήταν γνωστό πως εξαιτίας της έκτρωσης που της είχαν κάνει στη φυλακή μετά από εντολή του Βόσκαρη, της προκλήθηκε μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο έως και αδύνατο να κάνει παιδί.

Ποτέ όμως δεν έπαψε να ελπίζει σ’ ένα θαύμα! Ωστόσο η καθυστέρηση που είχε την οδηγεί στη Ρίζω, η οποία την εξετάζει και της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Ελένη μου, είσαι έγκυος! Ομως θα πρέπει να πας και σε γιατρό να το σιγουρέψεις», της λέει και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και κλαίει. Πράγματι η Ελένη πάει στη γυναικολόγο της, η οποία της επιβεβαιώνει πως θα γίνει μητέρα! Λίγες μέρες αργότερα το ανακοινώνει στον Λάμπρο και μαζί το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Σου το είχα πει πως θα κάνουμε οικογένεια, Ελένη! Να το δικό μας θαύμα που περιμέναμε τόσα χρόνια», της λέει και μαζί αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Το χαρμόσυνο νέο γίνεται γνωστό στο Διαφάνι και οι κάτοικοι τους εύχονται κάθε ευτυχία και χαρά. Ανάμεσα σε αυτούς που μαθαίνουν την εγκυμοσύνη είναι και η Μάρω, η οποία επιστρέφει στο χωριό. Να σημειωθεί πως και ο Νικηφόρος θα καταρρεύσει όταν μάθει αυτό που του κρύβει η Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες Ζάχος εγκυμοσύνη Ελένης

Στη συνέχεια εκείνη το ανακοινώνει στον Ζάχο: «Η Ελένη με τον Λάμπρο περιμένουν παιδί», του λέει και εκείνος σοκάρεται. Προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό αλλά με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τη μητέρα του: «Μην κάνεις σχέδια να την κερδίσεις! Πάψε πια! Είναι ευτυχισμένη με τον άντρα της και περιμένουν το παιδί τους», αλλά εκείνος είναι συγκλονισμένος: «Οχι μάνα, δεν έπρεπε να γίνει έτσι! Δεν έπρεπε», και πίνει πολύ προκαλώντας ανησυχία στη Μάρω.

Ο Ζάχος καταλαβαίνει πως με τα νέα αυτά δεδομένα χάνει και την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της και να την κάνει δική του. Νιώθει απελπισμένος και το ρίχνει στο ποτό. Την ίδια ώρα στήνεται στην «Πανδώρα» ένα μεγάλο γλέντι για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν.

Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να καταστρέψει την ευτυχία που νιώθουν, εκτός από τα σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο. Ομως, κανείς δεν υπολογίζει τον Ζάχο, ο οποίος πάνω στην απελπισία του σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο που το βάζει αμέσως σε εφαρμογή προκειμένου ακόμα και τώρα να τη διεκδικήσει. Οταν ένα πρωινό συναντάει τον Λάμπρο στον δρόμο, του βάζει υποψίες για την πατρότητα του παιδιού, λέγοντάς του: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου;» και ο δάσκαλος βγαίνει εκτός εαυτού και του απαντάει: «Πώς τολμάς, ρε κάθαρμα, να λες αυτά τα πράγματα; Τολμάς να μιλάς εσύ για την ηθική τής Ελένης; Είσαι διπρόσωπος και ελεεινός, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου».

Παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος δεν πιστεύει όσα του λέει ο Ζάχος, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας έχει αρχίσει να ριζώνει μέσα του. Σκέφτεται όλες τις φορές που η Ελένη πήρε το μέρος του, τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και το γεγονός πως ο Ζάχος τη γυρόφερνε όσο εκείνος έλειπε στην εξορία. Ολα αυτά διογκώνονται στο μυαλό του Λάμπρου και οι κινήσεις του από εδώ και στο εξής θα φέρουν την Ελένη στα όριά της.