Masterchef 6: «Κάθομαι και μου λένε σε γράφω στα α@χ@δ@α μου» - "Σκοτωμός" μεταξύ των Μπλε

Εντάσεις μετά την ήττα τους στην ομαδική δοκιμασία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Κάθομαι και μου λένε σε γράφω στα α@χ@δ@α μου» -

Την χθεσινή 2/3 και τρίτη κατά σειρά ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Οι κριτές ανακοίνωσαν πως η ομάδα που παίρνει την νίκη είναι η κόκκινη, συγκεντρώνοντας συνολικά 243 βαθμούς.

Οι μπλε έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έχοντας ως αρχηγό την Δημήτρη, κάτι που προκάλεσε πολλές εντάσεις. Ο ίδιος είχε στα χέρια του δύο πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να δώσει την ασυλία σε κάποιον παίκτη και να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, ο Δημήτρης επέλεξε αρχικά για υποψήφιο τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη καθώς είχε μεγάλη ευθύνη για το ψάρι που δεν πέτυχε. Όσον αφορά την ασυλία, η απόφαση που πήρε σόκαρες τους συμπαίκτες τους, καθώς ενώ εκείνος είχε αναφέρει πως θα τη δώσει στον Γιάννο τελικά επέλεξε να την κρατήσει για αυτόν.

Εντάσεις μεταξύ Δημήτρη - Νικήτα στο Masterchef 6

Μάλιστα, υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Δημήτρη και στον Νικήτα. «Μπαίνει μέσα ο Νικήτας και λέει έτσι και ξαναπείς για το όνομά μου. Ενοχλήθηκε που ξεσκεπάστηκε αυτή η παρεϊτσα… Δεν πειράζω κανένα. Κάθομαι στη γωνιά μου και μου λένε σε γράφω στα α…α μου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης.

Με την σειρά του, ο Νικήτας δήλωσε: «Είμαι σε φάση να του λέω δεν θέλω να αναφέρεις κάτι ξανά για το όνομά μου. Συνωμοσίες χωρίς αποδείξεις. Μου λέει είμαι 48 χρονών και θα με σέβεσαι και του απαντώ σε έχω γραμμένο, δεν με νοιάζει. Δεν θέλω να σου μιλώ, δεν έχουμε απόψεις να ανταλλάξουμε. Θα σέβεσαι το όνομα Δημήτρης και του λέω το έχω γραμμένο».

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη - Ξεκαρδίστηκαν οι παίκτες

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του.

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω το Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε μετά «κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου» και έκανε όλους τους παίκτες να ξεκαρδιστούν στα γέλια.