Masterchef 6: Άφωνοι οι παίκτες με την απόφαση του Δημήτρη - «Έχω πάθει σοκ»

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Άφωνοι οι παίκτες με την απόφαση του Δημήτρη - «Έχω πάθει σοκ»

Την χθεσινή 2/3 και τρίτη κατά σειρά ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο αποψινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μετά την ατάκα όλο νόημα του Σωτήρη Κοντιζά στον Δημήτρη, οι κριτές ανακοίνωσαν πως η ομάδα που παίρνει την νίκη είναι η κόκκινη, συγκεντρώνοντας συνολικά 243 βαθμούς.

Οι μπλε έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, έχοντας ως αρχηγό την Δημήτρη, κάτι που προκάλεσε πολλές εντάσεις. Ο ίδιος μάλιστα είχε στα χέρια του δύο πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία αποχώρησης.

Η απόφαση του Δημήτρη που σόκαρε τους συμπαίκτες του στο Masterchef 6

Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να δώσει την ασυλία σε κάποιον παίκτη και να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Έτσι, ο Δημήτρης επέλεξε αρχικά για υποψήφιο τον Πέτρο Ανδρουλιδάκη καθώς είχε μεγάλη ευθύνη για το ψάρι που δεν πέτυχε.

Όσον αφορά την ασυλία, η απόφαση που πήρε σόκαρες τους συμπαίκτες τους, καθώς ενώ εκείνος είχε αναφέρει πως θα τη δώσει στον Γιάννο τελικά επέλεξε να την κρατήσει για αυτόν.

«Π..α πρέπει να πω κάτι για να μη μαγειρέψω», «Ήταν σαν να βυθιζόμαστε σε ένα πλοίο κι ο καπετάνιος να παίρνει πρώτος τη βάρκα για να φύγει», «έχω πάθει σοκ τώρα», «δεν περίμενα κάτι περισσότερο, το χάρηκα για να καταλάβουν ποιος είναι ο Μήτσος», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι ο παίκτης που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας της εβδομάδας στο MasterChef 6, ο οποίος είχε δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στην επόμενη δοκιμασία. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει έρθει αρκετά δυναμικά αφού έχει ξεχωρίσει για τις μαγειρικές του ικανότητες.

  • Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι 48 ετών.
  • Είναι από την Αθήνα.
  • Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του #MasterChefGR να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
  • Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο.
  • Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος.
  • Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.