MasterChef 6:Τα ''καρφιά'' της Ελισάβετ στον Δημήτρη: «Δεν έχουμε αρχηγό...»

Τι έχει συμβεί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6:Τα ''καρφιά'' της Ελισάβετ στον Δημήτρη: «Δεν έχουμε αρχηγό...»

Σε ένα τεταμένο κλίμα κινήθηκε η ψηφοφορία της μπλε ομάδας στο αποψινό 4/3 επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς έπρεπε να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Λίγο πριν την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Βασίλη και τον Σταύρο και ενώ οι κριτές προσπαθούσαν να βρουν τι ήταν εκείνο που έφταιξε και συγκέντρωσαν τόσο χαμηλή βαθμολογία σαν ομάδα, κάποιοι από τους παικτες θεώρησαν πως η παρουσία του Δημήτρη Ταϊρίδη ως αρχηγού ήταν πολύ κακή.

Και καθώς ο Δημήτρης κατηγόρησε ανοιχτά τον Πέτρο και τον Νικήτα για το ψάρι το οποίο έφτιαξαν, η Ελισάβετ πήρε το μέρος τους και υποστήριξε πως στην ουσία δεν κατάλαβε ότι είχαν αρχηγό, ενώ θα έπρεπε να βγεί από μόνος του υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα σχόλια της Ελισάβετ για την αρχηγία στο MasterChef 6

«Όχι δεν έχουμε αρχηγό. Ξεκάθαρα δεν έχουμε αρχηγό. Μας έβαλε σε μια διαδικασία να μην ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε και να αισθανόμαστε άσχημα. Δεν έπρεπε να προτείνει τον Πέτρο. Έπρεπε να βγει αυτός», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ.

Η επική ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά

Την ομαδική δοκιμασία σχολίασαν στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Masterchef 6 κριτές και παίκτες. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα για την ομάδα του.

«Θεωρίες, να σπάσουμε σε τρεις ομάδες, να αλλάξουμε τον αρχηγό. Να πέσουν οι μάσκες. Το είπε ο Βασίλης. Να ερχόταν η Φανή αρχηγός και να πήγαινα εγώ στους Κόκκινους. Οι ίντριγκες πρέπει να εξαλειφθούν στο σπίτι. Έχω κι ένα βιβλίο κι όποιος φεύγει από το παιχνίδι, σβήνεται απλά. Το βιβλίο λέγεται αυτογνωσία και με βοηθά να ξέρω τι έχω να περιμένω μέσα στο διαγωνισμό. Έπρεπε να ενώσω ανθρώπους, που δεν θέλουν αρχηγό τον Δημήτρη. Συγχαίρω το Γρηγόρη, που είναι ο αρχηγός της άλλης ομάδας κι έχει το χάρισμα να τους ενώνει».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε μετά «κι εσύ έχεις καταφέρει να τους ενώσεις αλλά εναντίον σου» και έκανε όλους τους παίκτες να ξεκαρδιστούν στα γέλια.