Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Highlights (5/3): Τα κλάματα της Χριστοπούλου και ο 14χρονος που κέρδισε το Golden Buzzer

Όλα όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Highlights (5/3): Τα κλάματα της Χριστοπούλου και ο 14χρονος που κέρδισε το Golden Buzzer

Ακόμα ένα επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) και όπως πάντα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την Έλενα Χριστοπούλου που ξέσπασε σε κλάματα, στο Golden Buzzer που έφερε χαμόγελα ευτυχίας στο πλατό.

Τι είδαμε χθες (5/3) στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου και πάτησε το Golden Buzzer

Άλλο ένα επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» απολαύσαμε το βράδυ του Σάββατου 5/3 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με πολλά ταλέντα, ανατροπές και συγκίνηση.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος με την συνοδεία του κλαρίνου τραγούδησε ένα παραδοσιακό κομμάτι, και έκανε όλο το κοινό να δακρύσει καθώς προκάλεσε ρίγη με την χροιά της φωνής του, που θύμιζε Ελλάδα.

Εκτός από το κοινό, ο Κωνσταντίνος με το ταλέντο του, καθήλωσε παρουσιαστές και την κριτική επιτροπή, ενώ πιο συγκεκριμένα την Έλενα Χριστοπούλου η οποία είχε εμφανώς δακρύσει, κάνοντας την ανατροπή και πατώντας το Golden Buzzer!

Η Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε πως όλα αυτά της θύμισαν εικόνες από τον παππού της και το χωριό της το οποίο λατρεύει με αποτέλεσμα να πατήσει το Golden Buzzer και να πανηγυρίσει όλο το πλατό.

Ο Κωνσταντίνος το καταχάρηκε, αγκαλιάστηκε με τον συνοδό του αλλά και με τον μπαμπά του που τον περίμενε με αγωνία απέξω.

Η απίστευτη ιστορία του χορευτή από την Αμερική που τρέλανε τους κριτές

Μία συμμετοχή ακόμα κατάφερε να κερδίσει τους τέσσερις κριτές. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Οhiole, με καταγωγή από την Αμερική, είπε ότι χορεύει από την ηλικία των 9 ετών και με τον χορό έχει μάθει να εκφράζει κάθε διαφορετικό του συναίσθημα. Η εμφάνισή του στη σκηνή γέμισε ενέργεια το πλατό και οι κριτές "τρελάθηκαν", μιας και του είπαν ότι είναι ένας showman, που δείχνει να έχει πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό που κάνει.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του δεν μπορούσε να περπατήσει και τόσο καλά καθώς είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό του. Όταν όμως κατάφερε να το ξεπεράσει, κάνοντας τις απαιτούμενες θεραπείες, ο χορός ήταν αυτό που τον βοήθησε να βρει και πάλι τα πατήματά του, κάτι που τον έκανε να τον αγαπήσει ακόμα περισσότερο.