Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το νέο σύντροφο της Αργυρώς

Το backstage που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το νέο σύντροφο της Αργυρώς

Μετά το αποχαιρετιστήριο φιλί του Αντώνη και της Μαρίνας, οι εξελίξεις στον «Σασμό» θα μεταφερθούν στα Γιάννενα, καθώς στο αποψινό επεισόδιο (11/3) θα παρακολουθήσουμε την μετακόμιση της Αργυρούς και της μητέρας της στην Ήπειρο.

Το backstage αποκαλύπτει το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του Σασμού

Οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να αποχαιρετήσουν την Κρήτη - έστω και για λίγο - και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην πόλη της κυρά Φροσύνης. Εκεί η Αργυρώ θα γνωρίσει έναν νέο άντρα που θα την κάνει να ξεχάσει από τον Αστέρη. Ωστόσο απρόσμενες εξελίξεις, θα φέρουν την Αργυρώ αντιμέτωπη με το παρελθόν της και με τον Αστέρη.

Το νέο της αμόρε, θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Χριστοδούλου, που θα κάνει ντεμπούτο στον «Σασμό» στο αποψινό επεισόδιο.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μάλιστα, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου, δημοσίευσε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με το νέο της τηλεοπτικό ζευγάρι.

Σασμός: Κονταροχτυπήθηκαν για το νέο ρόλο - Απίστευτο περιστατικό με δύο ηθοποιούς

Οι εξελίξεις στη σειρά του alpha, Σασμός δεν έχουν τελειωμό και δυστυχώς για τους πρωταγωνιστές τον τελευταίο καιρό είναι ως επί το πλείστον είναι δυσάρεστες. Ειδικά για την πρωταγωνίστρια Μαρίνα τα χαρμόσυνα νέα δε βλέπουμε να έρχονται.

Στα Γιάννενα μετακομίζει η πονεμένη μητέρα με σκοπό να σταθεί στο πλάι της Αργυρούς και φυσικά η είδηση αυτή προκάλεσε τεράστια ένταση στον αγαπημένη της Αντώνη. Οι σκηνοθέτες ωστόσο θέλοντας να κάνουν λίγο πιο γλυκεία την παραμονή της Μαρίνας στα Γιάννενα, φρόντισαν να βρει εκεί μια καλή φίλη, που θα της συμπαρασταθεί.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πάρει το νέο ρόλο η Ντίνα Μιχαηλίδου, ωστόσο λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας έγινε άμεσα η αντικατάσταση της από την Γιάννα Ζιάννη.

Γιάννα Ζιάννη