Masterchef 6: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κάποιους από αυτούς θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας παρακολουθήσαμε στο αποψινό 11/3 επεισόδιο του Masterchef 6, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν στην τελευταία ομαδικής δοκιμασίας.

Οι παίκτες λοιπόν μπήκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους, προκειμένου να οριστούν 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Βασιλική ψήφισε αρχικά την Ελισάβετ, αν και επέμενε πως δεν θα το έκανε, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε άλλη επιλογή. Μάλιστα, ο Δημήτρης εκνευρίστηκε αρκετά μαζί της καθώς εκείνη του είπε ότι είναι υπερόπτης και συνεχώς δημιουργεί προβλήματα με τους υπόλοιπους, με τον ίδιο να ξεσπά αρκετά άσχημα μπροστά σε όλους.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Masterchef 6

Τελικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Βασιλική, που έθεσε τον εαυτό της σε υποψηφιότητα, ο Δημήτρης αλλά και η Ελισάβετ.

Ποιος βλέπει για νικητή ο Ηλίας Μαμαλάκης;

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο MasterChef και μάλιστα απάντησε και για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εκπομπή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία.

Ο Δημήτρης είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ. Δε νομίζω πως θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα».