Masterchef 6: «Η λέξη υπερόπτης δεν με αντικατοπτρίζει!» - Πυρ και μανία ο Δημήτρης

Ο κακός χαμός στην ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Η λέξη υπερόπτης δεν με αντικατοπτρίζει!» - Πυρ και μανία ο Δημήτρης

Ηττημένοι για ακόμη μια φορά ήταν οι Μπλε στην χθεσινή 10/3 δοκιμασία του Masterchef 6, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Οι παίκτες βρέθηκαν λοιπόν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους, προκειμένου να οριστούν οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη στο Masterchef 6

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα ο Δημήτρης Ταϊρίδης να δώσει τις δύο δικές του ψήφους, επικράτησε κανονικός χαμός.

«Θέλω να πω σε όλους ότι η λέξη υπερόπτης δεν με αντικατοπτρίζει! Είναι η ζωή μου τέτοια που πάντα σέβομαι, ακούω οπότε θα ήθελα Βασιλική μου αυτό το λάθος το λεκτικό, αν έχεις την καλοσύνη, να μην το σκέφτεσαι καν για τον Ταϊρίδη. Καν για τον Μπόμπαινα.

Ένα πράγμα που δεν διαπραγματεύομαι στη ζωή μου είναι η αλήθεια και αυτό έχω κάνει μέχρι τώρα που έχω φτάσει 48 χρονών. Δεν θα μακρηγορήσω άλλο, απλώς επειδή άκουσα δύο πράγματα τα οποία με ενόχλησαν επί προσωπικού επιπέδου από την Βασιλική και τα οποία είναι αναληθή. Είπα και χθες ποιος είναι ο Ταϊρίδης και τι θα κάνει και σε επόμενο δίλημμα. Ας καταρριφθεί λίγο το ότι ο Μπόμπαινας είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει. Αυτός είναι, δεν είναι κάτι άλλο εδώ και κάτι άλλο στο σπίτι. Κάτι άλλο μπροστά στις κάμερες και κάτι άλλο πίσω από τις κάμερες και το κλείνω εδώ», είπε με έντονο ύφος ο Δημήτρης.

Τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη για τον Δημήτρη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο MasterChef και μάλιστα απάντησε και για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εκπομπή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία.

Ο Δημήτρης είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ. Δε νομίζω πως θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα».