Total Blackout: Φωνές και τρόμος επικράτησαν για ακόμα μια φορά - Ο παίκτης που δεν άντεξε να...

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 15/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Total Blackout: Φωνές και τρόμος επικράτησαν για ακόμα μια φορά - Ο παίκτης που δεν άντεξε να...

Για ακόμα μια φορά παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό «Total Blackout» το βράδυ της Τρίτης 15/3, στο οποίο οι παίκτες δυσκολεύτηκαν πολλοί να ανταπεξέλθουν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Στην αρχή τα ζευγάρια, όπως κάθε φορά, δηλώνουν έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δύσκολη δοκιμασία. Ωστόσο όταν μπαίνουν στο παιχνίδι τα πράγματα αλλάζουν...

Πόσοι έτοιμοι είναι οι παίκτες για το απόλυτο σκοτάδι στο Total Blackout;

Ο οικοδεσπότης, Αναστάσιος Ράμμος, τον οποίο άδειασε πρόσφατα ο Αντώνης Κανάκης, ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι θα βρεθούν σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού και πως θα πρέπει να αντιληφθούν, μόνο με τις αισθήσεις τους το τι ακριβώς κρύβεται σε κάθε κουτί.

Τα σημερινά ζευγάρια ήταν: ο Μάνος με την Μαρίνα, που ήταν κολλητοί φίλοι, ο Κλεάνθης και ο Άλκης, που ήταν αδέρφια, η Μαρία και η Ηλιάνα, που ήταν αδερφές και ο Μιχάλης με τον Πάρη, που ήταν ξαδέρφια.

Ο Μιχάλης είχε δηλώσει από την αρχή ότι σιχαίνεται και ταυτόχρονα φοβάται τα σκουλήκια και ευχήθηκε να μην τα δει καθόλου στις δοκιμασίες. Η τύχη, όπως φάνηκε, δεν ήταν με το μέρος του, μιας και ο ίδιος κλήθηκε να καταλάβει με την πατούσα του ότι μέσα στο κουτί κρυβόντουσαν εκατοντάδες σκουλήκια. Οι κραυγές του Μιχάλη ήταν επικές μόλις κατάλαβε ότι πάτησε σκουλήκια, με τον συμπαίκτη του να έχει «λιώσει από τα γέλια».

Η on air πρόταση στη Ναταλία Γερμανού για το Total Blackout

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (5/3) το Total Blackout με παρουσιαστή τον Αναστάσιο Ράμμο. Λίγες ώρες πριν, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και δε δίστασε να κάνει μία πρόταση στη Ναταλία Γερμανού.

«Του Νίκου Κοκλώνη νομίζω ήταν η ιδέα για να παρουσιάσω εγώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο γιατί εγώ φοβήθηκα στην αρχή, είχα πολύ άγχος. Στο δεύτερο επεισόδιο ήμουν πιο cool», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος, ενώ ζήτησε από την παρουσιάστρια να του γράψει ένα τραγούδι.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν πάνω στην κουβέντα του είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου».

«Αν σου υποσχεθώ ότι δεν θα έχει κατσαρίδες θα έρθεις;», ρώτησε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής. H Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει με ποιον θα είναι ζευγάρι και έτσι ο Αναστάσιος Ράμμος της απάντησε: «Με την Άννα Βίσση».

«Άμα είναι και η κουμπάρα μου έρχομαι», του είπε η Ναταλία Γερμανού.