Ήλιος: Πασίγνωστη ηθοποιός "εισβάλλει" στην σειρά του ΑΝΤ1 - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Η ανάρτηση της στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Πασίγνωστη ηθοποιός

Η σειρά «Ήλιος» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτη να απασχολεί ιδιαίτερα τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως Πέμπτη μιας και η ώρα προβολής έχει αλλάξει.

Από την άλλη, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όσο προχωρούν τα επεισόδια συνεχίζονται οι εκπλήξεις αλλά και οι ανατροπές. Έτσι λοιπόν, από μέρα σε μέρα αναμένεται να δούμε την Μυρτώ Αλικάκη να "εισβάλλει" στην σειρά όπου θα την απολαύσουμε και πάλι στην μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος που θα υποδύεται είναι αυτός της συζύγου του Παύλου Σαρόγλου (Αντώνης Καρυστινός) ο οποίος είναι ένα πετυχημένος δικηγόρος.

Η ανάρτηση της Μυρτώς Αλικάκη για τον «Ήλιο»

Μυρτώ Αλικάκη στα γυρίσματα της σειράς «Ήλιος»

«Έχω νιώσει ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) η Μυρτώ Αλικάκη με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασής της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει επιτεθεί μία φορά σε άνθρωπο.

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει δείξει πως είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να πει τα πράγματα με πολύ χύμα τρόπο. Έτσι πριν από λίγο καιρό, όταν βρέθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα είπε πως έχει γραφτεί για εκείνη ότι ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη.

«Όσο προσπαθούμε να είμαστε ευγενείς, επικρατεί πολλές φορές ο «Θεός της Σφαγής»… Υπάρχουν καταστάσεις που μας υπερβαίνουν και μας βγάζουν αυτό το τέρας από μέσα μας… Δύσκολα βέβαια βγαίνει αυτό από μέσα μου… Ο κίνδυνος θα μπορούσε να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Έχω νιώσει αδικημένη στη δουλειά μου.

Έχω επιτεθεί μια φορά στη ζωή μου. Δεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος επιτίθεται ή χειροδικεί, αλλά έχω νιώσει στη ζωή μου ότι μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο… Δεν είναι κάτι στιγμές που κάποιος μπορεί να σε τρελάνει; Αυτό μπορεί να σε φέρει εκτός εαυτού», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.