X-Factor: Τους άφησε άφωνους με την ερμηνεία του - Η απίθανη αντίδραση του Μιχάλη Κουϊνέλη

Έμειναν κάγκελο όλοι τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Τους άφησε άφωνους με την ερμηνεία του - Η απίθανη αντίδραση του Μιχάλη Κουϊνέλη

Στη σκηνή του X- Factor ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 20/3 ο Θάνος Λάμπρου προκειμένου να αποσπάσει τα πολυπόθητα ναι από τους κριτές.

Στο άκουσμα της χροιάς του διαγωνιζόμενου όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και κυρίως ο Μιχάλης Κουϊνέλης ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του! «Σοκ, σοκ» αναφώνησε με ενθουσιασμό ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor προς τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

Ο ενθουσιασμός του Μιχάλη Κουϊνέλη με διαγωνιζόμενο

«Θάνο ενθουσιαστήκαμε! Έχω χάσει εδώ πέρα τα μικρόφωνα, τα πάντα. Δεν θέλω να το κρύψω, ούτε θέλω να σε ταλαιπωρήσω, ούτε τίποτα… Με αυτό που είδα, αδελφέ μου, με έκανες να νιώσω πάρα πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ γενικότερα, να ξέρεις.

Δηλαδή αυτό που άκουσα ήταν όλο από παντού… Ανέβηκες, κατέβηκες, με πήρες, με σήκωσες τόσο ωραίο αυτό το πράγμα! Θα σου πω, αδελφέ, χωρίς να σε πρήξω ναι» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Μιχάλης Κουινέλης.

Όπως ήταν επόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής πέρασε με τέσσερα μεγάλα «ναι» στην επόμενη φάση του X Factor.

Εμφανώς συγκινημένη η Μαρίζα Ρίζου με την ερμηνεία του συγκροτήματος «Γίναμε»

Όπως είδαμε πριν από λίγο, το «X-Factor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 18/3 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη καθώς η διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε τους μάγεψε με τις φωνητικές της ικανότητες.

Από την άλλη, το συγκρότημα "Γίναμε" άφησε τους κριτές έκπληκτους με την μοναδική εκτέλεση του «Τι να θυμηθώ» μιας και η Μαρίζα Ρίζου ήταν εμφανώς συγκινημένη. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, οι δυο τους πέρασαν στην επόμενη φάση.