Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κουζίνα του Masterchef 6 - Η ευχάριστη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά

Έμειναν όλοι άναυδοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κουζίνα του Masterchef 6 - Η ευχάριστη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά

Το απόγευμα της Κυριακής 27/3 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα MasterClass στην κουζίνα του MasterChef 6 -δείτε εδώ τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε- και ένας από τους καλεσμένους ήταν ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης, που με βοηθό τον Σταύρο Λορέντζο ετοίμασαν γλυκά με τραγανή σοκολάτα, βατόμουρα, καραμέλα και μπαχαρικά.

Λίγο όμως πριν οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάσουν τα γλυκά, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης σύντομα θα γίνει μπαμπάς, με τον κριτή να του δίνει την δικιά του συμβουλή, καθώς είναι πατέρας τριών παιδιών.

«Να ευχηθούμε με έναν πόνο στην Ματίνα, τη σύζυγο, γιατί ο Σπύρος σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μπαμπάς. Εγώ ως έμπειρος του έδωσα μια συμβουλή. Να βγείτε όσο μπορείτε τώρα, που είναι οι τελευταίες φορές που θα είστε μόνοι σας. Δεν είπα την λέξη λευτεριά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η ευχάριστη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για την εγκυμοσύνη του καλεσμένου στο Masterchef 6

Γλέντι στο Twitter με τον Σωτήρη Κοντιζά - «Όταν ξεχνάς να βάλεις χρωμοπαγίδα»

Μερικοί τον γνωρίζουν σαν ένα από τους καλύτερους Έλληνες chef, άλλοι τον αναγνωρίζουν από την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του MasterChef, ενώ ορισμένοι τον ξεχωρίζουν για τις στυλιστικές του επιλογές. Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά.

Οι τρεις κριτές του ριάλιτι για ακόμη μια φορά έχουν κλέψει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού. Η τριάδα της...φωτιάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, είναι σίγουρα τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Φέτος δεν είναι μόνο το MasterChef σε άλλο επίπεδο, αλλά και το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός των κριτών.

Το στυλ του Σωτήρη Κοντιζά έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του χιούμορ τόσο των συναδέλφων του, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη αλλά και των χρηστών του Twitter, που έχουν διχαστεί και τον κοσμούν με πολλά κοσμητικά επίθετα. Σε άλλες περιπτώσεις ο Κοντιζάς διχάζει το Twitter για το χιούμορ και τα περίεργα σκηνικά που τους χαρίζει.

Από την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ο κ. Κοντιζάς ξεχώρισε με το στυλ του. Λιτό, κομψό και με ρούχα με ιδιαίτερες ραφές και υφάσματα. Το μαύρο χρώμα στις επιλογές του είχε πάντα εξέχουσα θέση όπως και τα αγαπημένα του sneakers. Φέτος όμως το παιχνίδι παίζεται αλλίως. Το ίδιο και το dress code του Σεφ.

Και το Twitter γλεντάει.