Σκοτεινή θάλασσα: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει το Χρήστο...

Η συγκλονιστική συνέχεια απόψε 29/3 στο Mega

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σκοτεινή θάλασσα: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει το Χρήστο...

Καταιγισμός εξελίξεων και μυστηριώδης κινήσεις θα δούμε και απόψε, στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς Σκοτεινή Θάλασσα, στο Mega! Η σειρά φαίνεται πως στα νούμερα έχει κάποιες μεταπτώσεις, ωστόσο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε 29/3 στη Σκοτεινή Θάλασσα

Η Ξένια ενημερώνει τον Χρήστο για τα αποτελέσματα της γραφολογικής εξέτασης, που δείχνουν ότι το σημείωμα αυτοκτονίας δεν γράφτηκε από τον Μιχάλη. Ο Χρήστος θυμώνει θεωρώντας ότι πίσω από όλα βρίσκεται ο Ζήσης και πάει να τον βρει στα γηπεδάκια. Εκεί τον περιμένει όμως μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ηρακλής, με τη βοήθεια του Σάκη, έρχεται σε συμφωνία με την ασφαλιστική για το θέμα της αποζημίωσης.

Ο Βλάσης προσεγγίζει τον Σάββα για να του προτείνει μια «δουλειά». Ο Σάκης και η Αιμιλία προετοιμάζονται πυρετωδώς για το προεκλογικό ντιμπέιτ στο τοπικό κανάλι. Ο Γιάννης επιθεωρεί τις αποθήκες της εταιρείας ψάχνοντας για ελαττωματικές παρτίδες και εκεί, παρατηρώντας κάποιες ύποπτες κινήσεις του Σωτήρη, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Εκείνος τον οδηγεί σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο.

Οι δηλώσεις του πρωταγωνιστή Γιώργου Παπαγεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξή του

Το βράδυ της Τετάρτης 24/3 ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την αγαπημένη του σύζυγο, Δανάη Μιχαλάκη καθώς πριν από λίγο καιρό έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Από την άλλη, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος στο MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα» μιας και είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια από ψυχιάτρους και με βοήθησε πάρα πολύ μία προσωπική επαφή που είχα με έναν διπολικό σε αγωγή που με πολλή χαρά με βοήθησε στο πώς να αποδώσω όσο πιο πειστικά τον ρόλο.

Ένας διπολικός καταλαβαίνει όταν εμφανίζεται η άλλη του πλευρά. Καταρχάς δεν μιλάμε για σχιζοφρένεια. Καταλαβαίνει ότι χάνει τον έλεγχο και βρίσκεται σε κρίση μανίας και πρέπει να πάρει την αγωγή του. Όταν την μπλέκει με αλκοόλ τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά».

Όπως είπε «ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα.

Όταν βλέπουν ότι ο Χρήστος γίνεται λίγο πιο βίαιος δεν αρέσει στο κοινό» είπε ακόμα για τον ρόλο του.«Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου σε ερωτικές σκηνές. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο.

Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση» είπε για τη Δανάη Μιχαλάκη.

Παράλληλα δήλωσε ότι του άρεσε που την είδε σε κωμικό ρόλο στο «Σεσουάρ για δολοφόνους. Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”».