MasterChef 6: Επέστρεψε ο «Μπόμπαινας» στο παιχνίδι - Τρόλαρε τους πάντες με την μπλούζα του

Τελευταίος στην κουζίνα μπήκε ο «Απαισιότατος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Επέστρεψε ο «Μπόμπαινας» στο παιχνίδι - Τρόλαρε τους πάντες με την μπλούζα του

Στο σημερινό επεισόδιο του Mastechef (30/3), παρακολουθήσαμε την επιστροφή των παικτών που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, ώστε να διεκδικήσουν μια ακόμα ευκαιρία για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι.

Η επιστροφή των άσωτων στο Mastechef 6

«Συνειδητοποιήσαμε ότι μείναμε 11 και δεν μας άρεσε. Οπότε για εσάς έχει ρεπό», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και καλωσόρισε τους παίκτες που γύρισαν στον «τόπο του εγκλήματος».

Στον εξώστη, είχε ήδη στηθεί κερκίδα για την επιστροφή του Γρηγόρη και όταν εκείνος μπήκε μέσα έγινε πανικός. Τότε εκείνος ανέβηκε στους φίλους του κι αυτοί έπεσαν πάνω του.

Τελευταίος στην κουζίνα μπήκε ο Μπόμπαινας! Ο Δημήτρης Ταϊρίδης φορώντας μια μπλούζα με στάμπα από την ταινία «Εγώ ο Απαισιότατος», χαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά: «Τσουπ! Surprise!». (Δείτε εδώ τι είχαν πει οι συμπαίκτες του, όταν είχε αποχωρήσει).

«Ντροπή σας για αυτά που κάνατε...» - Ο Ταϊρίδης ''αδειάζει'' τους μπλε και ρίχνει απειλές

Το σημερινό επεισόδιο 18/3 του Masterchef 6 έμελλε να φέρει πολλές εντάσεις στο πλατό λόγω της διαδικασίας ψηφοφορίας, στην οποία τέθηκαν οι μπλε. Ήταν τόσο αναμενόμενες οι κόντρες που θα έρθουν καθώς ο Ταϊρίδης ήταν έτοιμος να τα δώσει όλα βάσει της ψυχολογίας που είχε ήδη από το σπίτι.

Ο αρχηγός της δοκιμασίας που τελικά δεν τα πήγε όπως θα ήθελαν οι συμπαίκτες του, ο Δημήτρης, φαίνεται αρκετά θυμωμένος με τις κατηγορίες που ακούγονται για το όνομα του, που το ιδανικό για εκείνον όπως είπε θα ήταν ψηφίσει τον εαυτό του και να φύγει.

«Στο ίδιο έργο θεατές αλλά σήμερα θα έχουμε και έκπληξη. Θα τους ξεφωνίσω και θα φύγω».

Και πρόσθεσε: «Με το που γυρίσαμε στο σπίτι βάλαμε να φάμε και τους λέω ντροπή σας για αυτά που κάνατε, συγχαρητήρια κιόλας αλλά θα φύγω για να το ευχαριστηθείτε».