Πρεμιέρα για το The Masked Singer: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ρουβά και τα πρώτα λόγια των κριτών

«Είσαστε έτοιμοι;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα για το The Masked Singer: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ρουβά και τα πρώτα λόγια των κριτών

Το νέο φαντασμαγορικό show του ΣΚΑΙ, «The Masked Singer» μόλις ξεκίνησε με την πιο επική ατάκα του Σάκη Ρουβά. «Είστε έτοιμοι;». Το κοινό καταχειροκρότησε τον τραγουδιστή - παρουσιαστή και η κάμερα γύρισε στους 4 κριτές μας. Την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Θοδωρή Μαραντίνη.(Δείτε εδώ το πρώτο trailer της εκπομπής)

Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών

Οι κριτές γεμάτη χαρά και όρεξη για το νέο σόου είναι έτοιμοι στις θέσεις τους χωρίς όμως να ξέρουν τι τους περιμένει. Φίλοι τους, συνάδελφοί τους και λοιποί διάσημοι θα εμφανίζονται μπροστά τους με μάσκες και εκείνοι θα πρέπει να τους αναγνωρίσουν. Θα τα καταφέρουν; Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως ο Μουτσίνας σίγουρα δεν θέλει να δει τους φίλους του πίσω από τις μάσκες.

Η ανάρτηση "καρφί" του Θοδωρή Μαραντίνη - «Φάε την σκόνη μας...»

Και επίσημα πλέον, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού show του ΣΚΑΙ, The Masked Singer, το οποίο πρόκειται να χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που λίγο νωρίτερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It, και αφού πλέον έχει ανακοινωθεί, αποφάσισε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του βήμα, το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, για το οποίο, όπως θα δείτε και εσείς είναι αρκετά ικανοποιημένος και χαρούμενος να ξεκινήσει.

«Τρέμε Ηρακλή Πουαρώ..φάε την σκόνη μας Σέρλοκ Χολμς ( και Γουοτσον)…ετοιμάσου μεγάλε Κλουντώ !!!
Η πιο δυνατή ομάδα ντέντεκτιβ έρχεται στον @skaitv.gr να βρει όλα τα στοιχεία και να αποκαλύψει τον @maskedsingergr !!!
Θα πέσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .. ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ .. και θα γίνει της ΑΤΑΚΑΣ…!!
Stay tuned!!», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην ανάρτησή του στο Instagram.