Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά

Μια παρουσιάστρια και ένας ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά

Τα νέα επεισόδια των «Συμπέθερων από τα Τίρανα» φέρνουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά. Στο σημερινό επεισόδιο 1/4, θα δούμε να εισβάλλουν στη σειρά δύο νέοι χαρακτήρες που θα τους υποδυθούν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μπεκατώρου και Τσιμιτσέλης στου Συμπέθερους από τα Τίρανα

Οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις που φέρνουν ακόμα μεγαλύτερες παρεξηγήσεις δεν έχουν τέλος στο Κουδουνάρι. Το χωριό-θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης.

Απόψε στις 21:00 θα παρακολουθήσουμε καρέ-καρέ μια απαγωγή στην οποία πάνε όλα λάθος, ένα παράνομο ζευγάρι που θέλει να κρυφτεί αλλά βρίσκεται στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή αλλά και κάτι ακόμα πιο παράξενο: την εμφανιση ενός φαντάσματος.

Ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου. Όμως το βράδυ της ενέδρας, από σύμπτωση, βρίσκεται στο δρόμο τους η Πωλίνα την οποία ναρκώνουν κατά λάθος και την βάζουν ναρκωμένη στο αυτοκίνητο της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το παράνομο ζευγάρι, Βασίλης-Αντζελίνα, αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά του, που αλλού; Στο Καλαμίτσι.

Όταν λίγο αργότερα η ομάδα απαγάγει τον Θύμιο, τον τρομοκρατεί, τον ναρκώνει ξανά και τον πάει στο υπόγειο του εξοχικού στο Καλαμίτσι. Κι ενώ ο Βασίλης και η Αντζελίνα είναι πάνω, η ομάδα με τον Θύμιο είναι κάτω.

Η συνάντηση αυτή θα είναι επεισοδιακή και...τρομακτική, μιας και εκτός από τα αποκαλυπτήρια των καινούργιων ειδυλλίων, εμφανίζεται και το φάντασμα της Νεραντζούλας.

Κλάμα στο Twitter με την καφετζού Καβογιάννη

Οι εξελίξεις στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» για άλλη μια φορά ήταν καταιγιστικές μιας και η καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα, Ρίζω έμελλε να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Πιο συγκεκριμένα, το Twitter ήταν για άλλο ένα βράδυ παρόν για να αφήσουν οι χρήστες τα μοναδικά τους σχόλια μιας και όταν η δημοσιογράφος της σειράς πήγε στη Ρίζω για να της διαβάσει το φλυτζάνι τα σχόλια έπεσαν σαν "φωτιά" όταν ρώτησε εάν εκτός από καφέ βλέπει κι άλλο χρώμα στο φλυτζάνι. Δείτε επίσης το "δυνατό" spoil του Μιχάλη Ρέππα για την σειρά του MEGA.

Twitter - Σχόλια

Σχόλια στο Twitter «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»Συμπέθεροι από τα Τίρανα