Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Λυκούργος, Πένη και Κλαίρη απαγάγουν τον Θύμιο

Οι σημερινές 1/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Λυκούργος, Πένη και Κλαίρη απαγάγουν τον Θύμιο

Στο σημερινό 1/4 επεισόδιο της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που συνεχώς σχολιάζεται από τους χρήστες του twitter, ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου.

Τι θα δούμε σήμερα 1/4 στους Συμπέθερους από τα Τίρανα

Επεισόδιο 21

Ο Λυκούργος, η Πένη και η Κλαίρη αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το σχέδιο της απαγωγής του Θύμιου. Όμως το βράδυ της ενέδρας, από σύμπτωση, βρίσκεται στο δρόμο τους η Πωλίνα την οποία ναρκώνουν κατά λάθος και την βάζουν ναρκωμένη στο αυτοκίνητο της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το παράνομο ζευγάρι, Βασίλης-Αντζελίνα, αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά του, που αλλού; Στο Καλαμίτσι. Όταν λίγο αργότερα η ομάδα απαγάγει τον Θύμιο, τον τρομοκρατεί, τον ναρκώνει ξανά και τον πάει στο υπόγειο του εξοχικού στο Καλαμίτσι.

Κι ενώ ο Βασίλης και η Αντζελίνα είναι πάνω, η ομάδα με τον Θύμιο είναι κάτω. Η συνάντηση αυτή θα είναι επεισοδιακή και…τρομακτική, μιας και εκτός από τα αποκαλυπτήρια των καινούργιων ειδυλλίων, εμφανίζεται και το φάντασμα της Νεραντζούλας.

Γκεστ σταρ: Μαρία Μπεκατώρου, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Έρχεται το τέλος της σειράς; - Η Σοφία Βογιατζάκη απογοητεύει

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 17/3 και πρόδωσε την πορεία της τηλεοπτικής σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, παρά την μεγάλη επιτυχία που έχει.

To Twitter σίγουρα απολαμβάνει την σειρά και πολλές φορές σχολιάζει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις εξελίξεις, με μία από τις αγαπημένες τους στιγμή αυτή με την αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν, γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μια ιδέα, με τον ίδιο τίτλο, που να μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη για άλλα 15-20 επεισόδια. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί για να συνεχιστεί πρέπει να μπουν τα γυρίσματα σε ένα μήνα, δεν νομίζω ότι τα παιδιά προλαβαίνουν να γράψουν νέα επεισόδια και να μπούμε και για γυρίσματα»!