Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα

Συγχαρητήρια θα πούμε εμείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Μπισμπίκη - Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να έχει απασχολήσει αρκετά τα media λόγω της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, (δείτε εδώ την πρώην σύζυγό του), αλλά γενικά όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως τα φώτα πέφτουν πάνω του και λόγω του ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Αυτή την περίοδο μάλιστα συμμετέχει στην τηλεοπτική παραγωγή του Mega, Κομάντα και Δράκοι. και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, η σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη οδεύει στην περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV, για διεθνή διανομή. Στην ίδια αγορά θα παρουσιαστεί αύριο, Δευτέρα 4 Απρίλιου, η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» του Βαρδή Μαρινάκη, σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αποκτά η γερμανική εταιρεία Beta Film για παγκόσμια διανομή. Η παραγωγή της σειράς ανήκει στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ και η εκτέλεση παραγωγής στη Filmiki Productions, με executive producers τον Νικόλα Αλαβάνο και την Πάθη Κατσούφη, ενώ επιδοτήθηκε από τον «νόμο Κρέτσου» (4487/2017).

Τι εστί Κομάντα και Δράκοι

Το Κομάντα και Δράκοι είναι μια ελληνική σειρά μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τη σεζόν 2021-2022. Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Θοδωρής Παπαδουλάκης, ενώ τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στην Κρήτη. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου με σκοπό να ολοκληρωθεί σε έναν κύκλο με 13 επεισόδια. Η σειρά έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια πρωτότυπη και ποιοτική παραγωγή αντίστοιχη του Netflix.

Η πλοκή

Ένα καλοκαίρι, ο μικρός Γιώργος και η οικογένεια του μετακομίζουν στην Κρήτη προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον θάνατο της μητέρας τους. Το συμβάν αυτό έχει στοιχίσει στον Γιώργο, ο οποίος έπειτα την μετακόμιση στο Καλοχώρι, έχει παράξενους εφιάλτες και οράματα ενώ τα πιο τρελά του όνειρα βγαίνουν αληθινά. Γίνεται αμέσως μέλος μιας παρέας ντόπιων παιδιών, τα λεγόμενα «Κομάντα».