MasterChef 6: Μια απρόσμενη κίνηση ενός διαγωνιζόμενου έφερε τα πάνω κάτω

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Μια απρόσμενη κίνηση ενός διαγωνιζόμενου έφερε τα πάνω κάτω

Όπως έχουμε αναφέρει οι εξελίξεις δεν έχουν σταματημό στο MasterChef 6, πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Μάριος Λιόλιος, η Ελισάβετ Κοντοκώστα κι η Βασιλική Δροσάτου αλλά και η Φανή Ζιώγα.

Από την άλλη, ενώ όλοι περίμεναν πως αυτοί θα ήταν οι τέσσερις που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους, ο Γιάννος έκανε την ανατροπή και χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας κι έσωσε από τη διαδικασία την Ελισάβετ. Τη θέση της πήρε ο Τζόναθαν Χαρτάτι.

Ο ίδιος άφησε κι αιχμές για τη συμπεριφορά της Βασιλικής στο σπίτι για να δικαιολογήσει την επιλογή του, καθώς παλιότερα η Βασιλική είχε ψηφίσει την Ελισάβετ ενώ ήταν φίλες.

Η κίνηση του Γιάννη που έφερε τα πάνω κάτω στο MasterChef 6

Απασφάλισε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος - «Δεν ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο πρώην παίκτης του Masterchef 6. Ο ίδιος μίλησε για τη διαδικασία των επιστροφών ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μπει ξανά στο σπίτι του ριάλιτι.

«Δεν πήρα κρέας γιατί δεν ήθελα να δυσκολέψω τον Στέφανο επειδή είναι καλός φίλος. Σίγουρα αυτό το εκτίμησε ο Στέφανος. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Ήθελα να περάσει ο Στέφανος. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι.

Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν και οι κριτές. Θα έλεγα όχι και να μου έλεγαν να μπω στο σπίτι. Όταν άκουσα πως φεύγει ο Στέφανος λέω “δεν το πιστεύω”. Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από τον κόσμο έξω και όλο αυτό που είχε γίνει. Δε σκέφτηκα να μπω και να το γυρίσω. Μόνο για τους φίλους μου θα έμπαινα», είπε χαρακτηριστικά.