MasterChef 6: Η διαμόρφωση των ομάδων εκ νέου εξόργισε τους διαγωνιζόμενους

"Κόλαφος" ο Δημήτρης Ταϊρίδης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η διαμόρφωση των ομάδων εκ νέου εξόργισε τους διαγωνιζόμενους

Το βράδυ της Τετάρτης 6/4 άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα σου STAR μετά από την απρόσμενη χθεσινή 5/4 αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην αποψινή δοκιμασία οι δύο ομάδες έπρεπε να προσπαθήσουν να δουλέψουν ομαδικά αφήνοντας στην απ έξω το «εγώ». Φυσικά για κάποιους δεν ήταν εύκολο…

Όπως παρακολουθήσαμε ανακοινώθηκε πως οι ομάδες έπρεπε να διαμορφωθούν εκ νέου. Ωστόσο ο «Μπόμπαινας» δίκασε ξανά και αποφάνθηκε ότι ο Νικήτας θα είναι τούδε και στο εξής ο εύκολος στόχος για τις ψηφοφορίες.

Η ανακοίνωση στο MasterChef 6 που έφερε αντιδράσεις

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε τα νεύρα «τσατάλια» στο Twitter - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος και στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star καθώς η προηγούμενη εβδομάδα ήταν των μεγάλων επιστροφών όπου μεταξύ άλλων είδαμε τόσο τον Νίκο όσο και την Ελισάβετ να περνούν ξανά το κατώφλι του διαγωνισμού.

Ωστόσο, όπως είδαμε πριν από λίγο, η εβδομάδα για τους διαγωνιζόμενους ξεκίνησε πατροπαράδοτα με ένα Mystery Box αλλά άκρως ανατρεπτικό. Μόλις μπήκαν στις κουζίνες οι παίκτες εκτός από τα κουτιά τους είδαν και παρτέρια στο πλατό και φυσικά πλημμύρισαν από απορίες…

Όλες λύθηκαν όμως όταν είδαν τι κρυβόταν κάτω από το κουτί τους. Ήταν κηπουρικά σύνεργα για να κόψουν τους λαχανικά που θα χρειάζονταν για τα πιάτα τους.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter φάνηκε να μην χάρηκαν ιδιαίτερα με τον Νίκο Ταϊρίδη καθώς όπως θα δείτε παρακάτω μπήκε για τα καλά για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των χρηστών.