Chartshow: Έσκασε πριν από λίγο ανακοίνωση για το Σάββατο 9/4

Αυτοί θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Chartshow: Έσκασε πριν από λίγο ανακοίνωση για το Σάββατο 9/4

Ένα νέο επεισόδιο περιμένουν όλοι να δουν το Σάββατο 10/4 και αυτό δεν είναι άλλο από το Chart Show, που έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά. Η Δέσποινα Βανδή σε κάθε εμφάνιση της δίνει το καλύτερο της εαυτό και αυτό είναι κάτι που το twitter το αντιλαμβάνεται πολύ καλά.

Στο νέο επεισόδιο που θα δούμε λοιπόν, πρόκειται να γίνει αφιέρωμα στα θρυλικά σλόγκαν που έχουν γράψει Έλληνες στιχουργοί. Αυτά δεν είναι λίγα και έτσι θα απολαύσουμε μοναδικούς καλλιτέχνες να μας ξανά θυμίζουν τα 30 καλύτερα σλόγκαν τραγούδια.

Οι καλεσμένοι του Chartshow για το επεισόδιο του Σαββάτου 10/4

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή είναι αφιερωμένη σε τραγούδια – σλόγκαν, δηλαδή σε τραγούδια που άφησαν εποχή λόγω του ιδιαίτερου στίχου τους. Θα ερμηνεύσει ζωντανά ο Θάνος Καλλίρης, με τη λίστα των καλεσμένων να μην τελειώνει εδώ. Ο Νίκος Βουρλιωτης θα είναι κι αυτός στο μουσικό σόου του Σαββάτου, όπως επίσης και οι ηθοποιοί Ελένη Καρακάση, Γιώργος Χρανιώτης και ο Μιχάλης Ιατροπουλος.

Πρώτο θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του ALPHA η Δέσποινα Βανδή - Τι συνέβη

Ένα ακόμη Chart Show παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 2/4, το οποίο ήταν αφιερωμένο στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80. Ένα Σαββατόβραδο με αγαπημένα 80ς τραγούδια και εκλεκτούς καλεσμένους έφερε στις οθόνες μας το Chart Show στον Alpha με τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής που τα Σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Το σόου που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, ένα ακόμα επιτυχημένο πρότζεκτ της Barking Well, φαίνεται πως κέρδισε το κοινό που το έφερε σε λίγα λεπτά πρώτο trend και στο Twitter και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show φωτίστηκε με τα πιο λαμπερά ονόματα και παραδοθήκαμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση μαζί τους. H Δέσποινα Βανδή αφού χόρεψε, συζήτησε, γέλασε και τραγούδησε μαζί με τους καλεσμένους της, έδωσε και μαθήματα push ups κλέβοντας την παράσταση! -δείτε εδώ και μερικά πλάνα από τα backstage του προηγούμενου Σαββάτου-.