Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Η ανακοίνωση για το MasterChef 6

Τι θα δούμε απόψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό πριν από λίγο - Η ανακοίνωση για το MasterChef 6

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο MasterChef 6 αφού η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά "ταρακούνησε" τους παίκτες. Έτσι, στο αποψινό 8/4 επεισόδιο ένα τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό, όμως, ψάχνει τον κάτοχο του και ένα κουτί χωρίζει τους διαγωνιζόμενους από την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που ακολουθεί.

Ποιος ή ποια θα τα καταφέρει να κερδίσει την τρίτη και τελευταία θέση στον τελικό του φετινού Green Award; Ο δρόμος για την κατάκτηση του Green Award και του επάθλου των 10.000 ευρώ για τους τρεις διαγωνιζόμενους, που θα βρεθούν στον τελικό, περνάει από μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, με καλεσμένο τον διακεκριμένο chef Τάσο Μαντή.

Σε μια δοκιμασία για γερά «μαγειρικά» νεύρα και με υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις, που απαιτούν συγκέντρωση, στοχοπροσήλωση και ψυχραιμία, ποιος θα καταφέρει να κερδίσει και να κλείσει την ημέρα πλουσιότερος κατά 10.000 ευρώ;

Το αποψινό τρέιλερ του MasterChef 6

Απασφάλισε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος - «Δεν ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο πρώην παίκτης του Masterchef 6. Ο ίδιος μίλησε για τη διαδικασία των επιστροφών ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μπει ξανά στο σπίτι του ριάλιτι.

«Δεν πήρα κρέας γιατί δεν ήθελα να δυσκολέψω τον Στέφανο επειδή είναι καλός φίλος. Σίγουρα αυτό το εκτίμησε ο Στέφανος. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Ήθελα να περάσει ο Στέφανος. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι.

Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν και οι κριτές. Θα έλεγα όχι και να μου έλεγαν να μπω στο σπίτι. Όταν άκουσα πως φεύγει ο Στέφανος λέω “δεν το πιστεύω”. Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από τον κόσμο έξω και όλο αυτό που είχε γίνει. Δε σκέφτηκα να μπω και να το γυρίσω. Μόνο για τους φίλους μου θα έμπαινα», είπε χαρακτηριστικά.