Τα ανακοίνωσε στο Chartshow τα ευχάριστα- Νέα σελίδα στη ζωή του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Θα αφήσει την τέχνη του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα ανακοίνωσε στο Chartshow τα ευχάριστα- Νέα σελίδα στη ζωή του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε τι βράδυ του Σαββάτου 9/4 στο chartshow και ενώ καθόταν στον καναπέ έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή του. Ο γνωστός ηθοποιός, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Κύθνο όπου όπως είπε, ασκεί το επάγγελμα του καπετάνιου, το οποίο ασκούσε πολύ νέος.

Τώρα είναι πλέον skipper και καπετάνιος σε σκάφος εκεί και όπως τόνισε νιώθει ελεύθερος στο νησί το οποίο λατρεύει. Σε κάθε περίπτωση θα έρχεται στην Αθήνα να βλέπει τα παιδιά του, καθώς συχνά απολαμβάνει βόλτες στο κέντρο με την κόρη του.

Η αποκάλυψη του Ιατρόπουλου για τα νέα του επαγγελματικά βήματα

Συγκινήθηκε on air ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη που του έκαναν - Τι συνέβη;

Το πρωί της Δευτέρας 20/12 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Μετά από τον "χαμό" που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές με τις δηλώσεις του, ο ίδιος δέχτηκε μια έκπληξη on air κάνοντας τον να συγκινηθεί.

Ο λόγος για την αγαπημένη του κόρη, Μαρία η οποία βγήκε στο τηλεοπτικό παράθυρο της εκπομπής και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ο κόσμος έχει μια άλλη εντύπωση για μένα. Λόγω του ντόμπρου χαρακτήρα μου και ότι λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν συμμετέχω στη δημοκρατική δικτατορία που υπάρχει αυτές τις εποχές.

Είμαι ανεξάρτητος, έχω λόγο και αυτό νομίζω ότι παρεξηγείται αρκετές φορές Ευχαριστώ το παιδί μου που επιβεβαιώνει το γνήσιο του χαρακτήρα μου και την εργατικότητά μου και θέλω να είναι καλά».