Ελλάδα έχεις ταλέντο: Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό - Ο ανταγωνισμός φτάνει στα ύψη

Ποιοι ξεχώρισαν στον δεύτερο ημιτελικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό - Ο ανταγωνισμός φτάνει στα ύψη

Το μεγάλο και ανατρεπτικό show, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο σιγά σιγά οδηγείται προς το τέλος του, αφού ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί ανάμεσα από μοναδικούς συμμετέχοντες, που μέχρι τώρα έχουμε δει. Ο πρώτος ημιτελικός είναι γεγονός καθώς το Σάββατο 9/4 ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος.

Έτσι λοιπόν, έχουμε μια καθαρή εικόνα των προσώπων που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο για το 2022.

Ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο

Το απευθείας εισιτήριο για τον Τελικό αποφάσισαν να το δώσουν στη δυναμική χορογραφία των BODY CONTROL CREW και στις απαιτητικές καλλισθενικές ασκήσεις των SKT STREET WORKOUT. Η ΕΦΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΚΗ, ο GENΝADY PAPIZH και η JOANNA ANGELI τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αποφάσισε με τη θετική του ψήφο να περάσει στον Μεγάλο Τελικό τους αιθέριους ήχους του GENΝADY PAPIZH.

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη;

Άλλο ένα επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» απολαύσαμε το βράδυ του Σάββατου 5/3 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με πολλά ταλέντα, ανατροπές και συγκίνηση.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος με την συνοδεία του κλαρίνου τραγούδησε ένα παραδοσιακό κομμάτι, και έκανε όλο το κοινό να δακρύσει καθώς προκάλεσε ρίγη με την χροιά της φωνής του, που θύμιζε Ελλάδα.

Εκτός από το κοινό, ο Κωνσταντίνος με το ταλέντο του, καθήλωσε παρουσιαστές και την κριτική επιτροπή, ενώ πιο συγκεκριμένα την Έλενα Χριστοπούλου η οποία είχε εμφανώς δακρύσει, κάνοντας την ανατροπή και πατώντας το Golden Buzzer!

Η Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε πως όλα αυτά της θύμισαν εικόνες από τον παππού της και το χωριό της το οποίο λατρεύει με αποτέλεσμα να πατήσει το Golden Buzzer και να πανηγυρίσει όλο το πλατό.

Ο Κωνσταντίνος το καταχάρηκε, αγκαλιάστηκε με τον συνοδό του αλλά και με τον μπαμπά του που τον περίμενε με αγωνία απέξω.