Ήλιος: Η Αλίκη και ο Παύλος απομακρύνονται περισσότερο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (11/4) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήλιος: Η Αλίκη και ο Παύλος απομακρύνονται περισσότερο

Στο σημερινό (11/4) επεισόδιο του Ήλιου, ο Στέφανος συνεχίζει να αποτελεί απειλή, αλλά η Αθηνά, που κινδύνευε εξαιτίας του, αυτή τη φορά είναι προετοιμασμένη να τον αντιμετωπίσει με τον δικό της τρόπο. Την ίδια στιγμή η Λήδα βρίσκεται μπλεγμένη για φόνο, ενώ η Αλίκη και ο Παύλος δεν φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους.

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (11/4) επεισοδίου της σειράς Ήλιος

Ήλιος

Ενώ το σκοτεινό σχέδιο του Στέφανου προχωρά, η Αθηνά έχει το δικό της κρυφό πλάνο αντεπίθεσης. Ο Αντρέας αρνείται να αποκαλύψει ποιον καλύπτει, αλλά προειδοποιεί την Ελένη και τη Λήδα, ότι η Λήδα είναι στο στόχαστρο του δολοφόνου των νοσοκόμων.

Η Γεωργία αποκαλύπτει κάτι στην Αλίκη που θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον Παύλο. Κι ενώ η προσπάθεια του Παύλου και της Γεωργίας να τα ξαναβρούν συναντά εμπόδια, η Αλίκη ζητάει από τον Παύλο να αναλάβει ως δικηγόρος την υπόθεση του Αντρέα. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Λήδα, ενώ ο Αχιλλέας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της Αθηνάς.

Η περιπέτεια υγείας της πρωταγωνίστριας, Ντόρας Μακρυγιάννη - «2022 τι σου συμβαίνει πια;»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη με ένα story στο Instagram έκανε γνωστό πριν από λίγο, πως νοσεί για δεύτερη φορά από κορωνοιό. Η πολύ αγαπητή ηθοποιός, που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Ήλιος λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2021 είδε το σκληρό πρόσωπο του covid.

H περιπέτεια ωστόσο για εκείνη συνεχίζεται αφού δε φτάνει που νόσησε ξανά αλλά αυτή τη φορά, όπως έγραψε και η ίδια το περνάει βαριά. Ο πυρετός και την τρίτη ημέρα, όχι μόνο δεν πέφτει αλλά είναι και υψηλός αφού φτάνει το 38.

«Πόσο θα ήθελα να είμαι έτσι τώρα και όχι από το φίλτρο. Τρίτη ημέρα με 38. Με rapid και self θετικά αλλά pcr αρνητικό. 2022 τι σου συμβαίνει πια;», έγραψε η ηθοποιός.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έχει covid