ALPHA: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Αυγουστίδη και Πρωτόπαππα από τον Σασμό

Τι συμβαίνει τελικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Αυγουστίδη και Πρωτόπαππα από τον Σασμό

Αναστάτωση επικράτησε τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε - δείτε το εδώ - και ανέφερε πως 3 κεντρικοί πρωταγωνιστές του Σασμού και συγκεκριμένα η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα έχουν άλλα επαγγελματικά σχέδια τη νέα σεζόν και για αυτό αποχωρούν από τη σειρά μετά το φινάλε και δεν θα τους δούμε στον 2ο κύκλο.

Στο TiVi Σήριαλ ωστόσο αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια σχετικά με το ρόλο της Μαρίνας και του Αστέρη στη δεύτερη σεζόν που πρόκειται να είναι "βόμβα".

Τι συμβαίνει με Πρωτόπαππα - Αυγουστίδη στον Σασμό

Θα ήταν αστείο να μη συνεχιστεί την επόμενη σεζόν η σειρά που κατάφερε να κλείσει όλους τους Ελληνες μέσα στο σπίτι. Καλά καταλάβατε, κυρίες μου και κύριοι...

Η βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων δεν θα λήξει σε λίγες ημέρες με τη δίκη του Αστέρη αλλά θα περάσει ακόμα από χίλια κύματα. Για να παρέλθει ο λεγόμενος «Σασμός» θα πρέπει να χυθεί αρκετό αίμα αλλά και να δημιουργηθεί νέα ζωή... Και όλα αυτά για να τα δούμε, θα πρέπει να περάσουμε ακόμα μία σεζόν μπροστά από τους δέκτες μας.

Τέλος, επειδή ακούστηκε πως πολλοί από τους πρωταγωνιστές (Ορφέας Αυγουστίδης και Μαρία Πρωτόπαππα) δεν θα συνεχίζουν καθώς έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο να παίξουν στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού» της Βικτόριας Χίσλοπ, σας ενημερώνουμε πως οι ηθοποιοί αυτοί θα βρίσκονται σε δύο σειρές ταυτόχρονα. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα συμβαίνει αυτό.

Σταματάει ο Σασμός για λίγες ημέρες

Σασμός Πάσχα

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του Σασμού είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές. Η αλήθεια είναι βέβαια πως σε λίγες μέρες έχουμε Πάσχα και έτσι ο ALPHA όπως κάθε χρόνο, θέλει να αποφασίσει πώς θα κινηθεί με τα προγράμματά του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η επιτυχημένη σειρά πρόκειται να βάλει ένα προσωρινό φρένο για κάποιες μέρες μέσα στη Μ. Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα προβληθούν μόνο τρία επεισόδια, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4), ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο επόμενος θάνατος στη σειρά).