Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γη της Ελιάς: Πασίγνωστος ηθοποιός αποσύρεται από τα δρώμενα μετά από τη σειρά

«Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει»

Γη της Ελιάς: Πασίγνωστος ηθοποιός αποσύρεται από τα δρώμενα μετά από τη σειρά
TV 15.04.2022 12:36
Από Πέννυ Μαστοράκου

Καλεσμένος στο Night Out ήταν ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης το βράδυ της Πέμπτης 14/4. Μετά την "ανάκριση" που πέρασε από τον παρουσιαστή και τη φάρσα στον συνεργάτη του, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την καριέρα του. Φέτος τον απολαμβάνουμε ως τον δίκαιο Λυκούργο, τον δικηγόρο στη Γη της Ελιάς, ωστόσο εκμυστηρεύτηκε πως σκοπεύει να αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωσή της.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Μετά τη «Γη της Ελιάς» ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα δρώμενα. «Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει». Ευτυχία για εκείνον είναι να είναι υγιή τα παιδιά του. Στην επαγγελματική του πορεία δεν θα άλλαζε τίποτα.
Θέλει να πιστεύει είπε ότι μοιάζει πολύ στον χαρακτήρα του «Λυκούργου» από τη σειρά επειδή είναι δίκαιος και τίμιος.

«Έχασα ότι είχα και δεν είχα...»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, το πρωί της Τετάρτης (12/02) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», στις «καλές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, στις αποτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις, την οικονομική του καταστροφή, αλλά και την απώλεια της βαφτιστήρας του.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα είχε αναφερθεί στην δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν λίγα χρόνια και κανείς δεν κατάλαβε.

«Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της Γης της Ελιάς στο μυαλό της. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό, αυτή την ψυχή, αυτές τις αδυναμίες κουβαλούσα από τα παιδικά μου χρόνια και αν ζούσα ξανά, πάλι τα ίδια θα έκανα. Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”».

«Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού. Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ότι είχα και δεν είχα», πρόσθεσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Για την απώλεια της βαφτιστήρας του ο ηθοποιός είπε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα γιατί μου κάνει μόνο κακό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έπαιρνα το μήνα...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Παρτσαλάκη για τον υπέρογκο μισθό που έλαβε σε τηλεοπτική δουλειά

«Ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Share