MasterChef 6: Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας - Δεν πρόλαβε να την πάρει και την έδωσε

Ποιον «έσωσε» ο Γιάννος;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ανατροπή με την κάρτα ασυλίας - Δεν πρόλαβε να την πάρει και την έδωσε

Όπως ακριβώς έγινε και στην προηγούμενη δοκιμασία αποχώρησης με την Καλλιόπη, έτσι και στο σημερινό (19/4) επεισόδιο του MasterChef 6, ο Γιάννος ο οποίος κέρδισε την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας, αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να σώσει έναν συμπαίκτη του.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά το τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Μάριος, η Καλλιόπη, o Βασίλης και ο Νίκος και έτσι ο Γιάννος όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να κάνει χρήση της κάρτας, κατέβηκε προκειμένου να τη δώσει.

Η χρήση της κάρτας από τον Γιάννο στο Survivor 5

Έτσι, μετά την υπόδειξη του Γιάννου, από τη δοκιμασία αποχώρησης απαλλάχθηκε ο Μάριος, ενώ κανένας συμπαίκτης του δεν πήρε τη θέση του.

Η κάρτα ασυλίας από την άλλη είναι και πάλι διαθέσιμη και θα την διεκδικήσουν οι παίκτες στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας.

Οι δηλώσεις της Φανής Ζιώγα μετά την αποχώρησή της από το Masterchef 6

«Όταν γνωρίζω ανθρώπους τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου, δίνω περισσότερο βάση στην νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης, Αυτό με έκανε στην ουσία να έχω αυτή τη σεξουαλική προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση δεν θα πρέπει να είναι η σεξουαλική μου προτίμηση. Νομίζω ότι η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχθείς την κόρη σου, την εγγονή σου, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις έτσι όπως είναι ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου.

Είμαι πολύ τυχερή για την οικογένεια που κατάγομαι και χαίρομαι και τους ευχαριστώ πολύ. Γι’ αυτό και μου ήταν δύσκολο να μείνω μέσα στον διαγωνισμό όταν έμαθα για την υγεία του παππού μου. Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχθείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου. Και μετά σου φαίνεται φυσιολογικό.

Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσα οικεία να το πω ήταν η αδερφή μου. Είχα σχέσεις και μεγάλες κιόλας. Απλά μια μέρα ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Αυτό το μπαμ μου ήρθε στα 17 και έλεγα δεν παίζει. Το come out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19. Δηλαδή αποδέχτηκα ότι ναι, αφού σου αρέσει, σε ελκύει… εκεί κατάφερα και εγώ να αρχίσω να το αποδέχομαι και να το δουλεύω».