Σασμός: Ο Γιάννης Νταλιάνης δίνει μεγάλο spoiler - Αυτό είναι το μέλλον της Βασιλικής

Ο σύζυγός της Μαριλίτας Λαμπροπούλου τα αποκάλυψε όλα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Γιάννης Νταλιάνης δίνει μεγάλο spoiler - Αυτό είναι το μέλλον της Βασιλικής

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4, ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Νταλίανης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων έδωσε και ένα spoil για τον Σασμό και πιο συγκεκριμένα για το ρόλο της Βασιλικής τον οποίο υποδύεται η σύζυγός του, η ταλαντούχα Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Εδώ και καιρό πολλά γράφονται για το μέλλον της Βασιλικής Σταματάκη στην σειρά του Alpha, για το αν στην πορεία θα ζήσει ή θα πεθάνει, ενώ και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε αποκαλύψει επίσης πως ένας ήρωας με βάση το βιβλίο πεθαίνει.

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Νταλιάνης για τη Βασιλική

«Από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής».

Το Twitter αποθέωσε τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - «Ρεσιτάλ ερμηνείας...»

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός είναι απλά καταιγιστικές μιας και ο Μαθιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στον Νικηφόρο για τη σχέση που διατηρεί εδώ και καιρό με τη Βασιλική καθώς και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για εκείνη από νέος αλλά την έβαλε στην άκρη προκειμένου να είναι εκείνη καλά μιας και είχε γνωρίσει ήδη την πατέρα του.

Η Βασιλική από τη μεριά της, έπιασε τον γιό της να μιλήσουν για τον Μαθιό και για τον Στεφανή. Η σκηνή αυτή έκανε τους χρήστες του Twitter να «λυγίσουν» καθώς και να δώσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την εξαιρετική ερμηνεία της (δείτε εδώ το spoiler για το μέλλον της στη σειρά).