MasterChef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 29/4 - Έφυγε με δάκρυα στα μάτια

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 29/4 - Έφυγε με δάκρυα στα μάτια

Η σημερινή (29/4) δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε για το MasterChef, παρά τα ευτράπελα της ημέρας με την διαμάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον Χριστόφορο Κατσιανά και τον Νίκο Μπέρκα.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 6 σήμερα 29/4

Ο παίκτης που αποχώρησε είναι η Ελισάβετ. Κάποιοι από τους παίκτες δυσαρεστήθηκαν πολύ, ενώ άλλοι συνεχίζουν ανενόχλητοι την πορεία τους στο παιχνίδι και προχωρούν με το κεφάλι ψηλά.

Ο Μπόμπαινας προσπάθησε να την υπερασπιστεί , ωστόσο οι κριτές τον σταμάτησαν για να αποφύγουν τυχόν εντάσεις ξανά. Η ίδια έφυγε με δάκρυα στα μάτια, αλλά ελπίζει πως το μέλλον της εκτός του ριάλιτι μαγερικής επιφυλάσσει όμορφα πράγματα.

Η Ελισάβετ ξέσπασε για την συμπεριφορά της Ελπίδας

Στο επεισόδιο του MasteChef, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, οι παίκτες ψηφίστηκαν μεταξύ τους για να αναδείξουν αυτούς που θα αγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι.

Η Ελισάβετ δήλωσε πως δεν μπορεί να ψηφίσει την Ελπίδα προς αποχώρηση και λυπάται πολύ γι' αυτό και έτσι ξεκίνησε μία διαμάχη ανάμεσά τους.

Η Ελπίδα ήταν η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας (δείτε εδώ όσα έγιναν χθες 28/4) και διεκδίκησε την ασυλία μαζί με την Ελισάβετ, καθώς ήταν οι δυο, που κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση.

Μετά από την νίκη της Ελπίδας, πολλοί πίστεψαν πως ήταν περίεργο, διότι στην ομαδική δοκιμασία είχε φέρει έναν πολύ χαμηλό βαθμό στο πιάτο που είχε αναλάβει και αυτό σήμαινε για εκείνους πως παρά την πολύ κακή της απόδοση, σκέφτηκε στρατηγικά και θέλησε να διεκδικήσει την ασυλία βάζοντας τα δυνατά της.

Κατά τη ψηφοφορία, η Ελισάβετ της είπε ότι δεν την αντέχει άλλο και πως της κάνει συναισθηματικό πόλεμο συνεχώς σε όλα και το μόνο που κάνει είναι να της ζητά συγγνώμη κάθε φορά, λέγοντάς της ότι δεν έγινε και κάτι.

Σε όσα ανέφερε η Ελισάβετ έδειξαν την υποστήριξή τους η Καλλιόπη και ο Δημήτρης Ταϊρίδης, οι οποίοι και είπαν ότι το έχουν ζήσει και εκείνοι όλο αυτό και ότι απλά η Ελπίδα είναι διπρόσωπη και την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή της στον διαγωνισμό.