Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Το golden buzzer του Ζαχαράτου που ξετρέλανε την Χριστοπούλου

Μια μόνο ανάσα από την ανάδειξη του φετινού μεγάλου νικητή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Το golden buzzer του Ζαχαράτου που ξετρέλανε την Χριστοπούλου

Ήδη από την πρώτη οντισιόν τους στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, η Μαριλένη και ο Αλέξανδρος είχαν αποδείξει το πόσο πολύ ταλαντούχοι είναι και το πόσο επαγγελματίες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχοντας μάλιστα "κλέψει" το golden buzzer του Τάκη Ζαχαράτου από το τρομερό performance τους. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έκαναν και σήμερα στον τελευταίο ημιτελικό.

Ξετρελάθηκε η Έλενα Χριστοπούλου μαζί τους

Αυτό συνέβη λοιπόν στον ημιτελικό, με τα δυο παιδιά να συγκινούν πολύ τους κριτές. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά την λήξη της εμφάνισής τους, ανέβηκε στη σκηνή και τους έδωσε ο ίδιος συγχαρητήρια για την τόσο καλή απόδοσή τους, ενώ Έλενα Χριστοπούλου (δείτε την συγκίνησή της με προηγούμενο διαγωνιζόμενο) αποκάλεσε τον Αλέξανδρο superstar ενώ είπε και στους δυο ότι ανατρίχιασε με την εμφάνισή τους στο stage και ότι την ξεσήκωσαν.

Μάγεψαν στη σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο

Με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος - Χειροκρότησε με την ψυχή του την διαγωνιζόμενη

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες είχε ήδη εντυπωσιάσει από την οντισιόν της και πιο πολύ από όλους τον Τάκη Ζαχαράτο. Η ίδια είχε αφηγηθεί την προηγούμενη φορά την ιστορία της, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής και ότι στην ουσία είναι αυτοδίδακτη και προσπαθεί μόνη της να προχωρήσει μπροστά και να κάνει καριέρα.

Μετά από την εμφάνισή της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα πήγαν καλά, μιας και άκουγε το κοινό και τους κριτές να την χειροκροτούν. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, μόλις την είδαν να ξεσπά σε κλάματα, της είπαν χαρακτηριστικά: «Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή».

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες που κέρδισε τους κριτές