The Masked Singer: Ήρθε και τους "τρέλανε" όλους - Το Παπάκι τραγούδησε «Dancing Queen»

Η νέα μάσκα του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Ήρθε και τους

Στο σημερινό (5/5) επεισόδιο του The Masked Singer μία νέα παρουσία ήρθε για να ταράξει τα νερά. Ο λόγος για το Παπάκι που είναι η νέα μάσκα που "εισέβαλε" στο παιχνίδι. Όσο ντροπαλό και αν δηλώνει, βγήκε με θάρρος επάνω στη σκηνή και τραγούδησε Dancing Queen με μοναδική φινέτσα.

Η νέα μάσκα που "τρέλανε" τους κριτές του The Masked Singer

Τα clues που έδωσε ήταν ότι έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό κι ότι είχε πάντα μια λαμπερή εμφάνιση και έτσι οι τέσσερις detectives, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος εκθείασε τον Νίκο Κοκλώνη τις προάλλες, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα.

Η εμφάνιση κατά τους κριτές ήταν πολύ εντυπωσιακή και η εξωστρέφεια που έδειξε το Παπάκι οδήγησε τον Θοδωρή Μαραντίνη στην Μαρία Κορινθίου, την Αθηνά Οικονομάκου στην Δήμητρα Κατσαφάδου, τον Νίκο Μουτσινά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Ρούλα Κορομηλά. Ποιος κρύβεται, όμως, πίσω από το Παπάκι στην πραγματικότητα;

«Αν ο Χολίδης τραγουδάει έτσι...» - Τον «κάρφωσε» ο Σάκης Ρουβάς στον αέρα της εκπομπής

Το βράδυ της Πέμπτης 28/4, στη σκηνή του «The Masked Singer», λίγο μετά την εμφάνιση της Μαργαρίτας, παρουσιάστηκε και το Ποπ Κόρν που είχε ως στόχο για ακόμα μία φορά να μπερδέψει τους κριτές. Αυτό το κατάφερε επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Don’t Care About Us» του Michael Jackson, χαρίζοντας μια διαφορετική ερμηνεία.

Με το πέρας του τραγουδιού, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φόρεσαν κορώνα στο κεφάλι τους, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν ποιος βρίσκεται πίσω από την μάσκα, δηλώνοντας πως είναι ο Χρήστος Χολίδης. Μάλιστα όταν έφερε και φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η Ελισάβετ ήταν σχεδόν σίγουρη για τον τραγουδιστή λέγοντας πως πρώτη φορά εμφανίστηκε στην εκπομπή της.

Τότε ήταν που ο Σάκης Ρουβάς πέταξε το καρφί του, προς τον συνάδελφό του. «Αν ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά έτσι Michael Jackson, να αλλάξει αύριο καριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και όλοι έμειναν παγωτό.