Ελλάδα έχεις ταλέντο: Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα - Η συγκίνηση του Αρναούτογλου στο μεγάλο τελικό

Ο λόγος που έκλαψε ο κριτής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα - Η συγκίνηση του Αρναούτογλου στο μεγάλο τελικό

Το Σάββατο 7/5 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό για το Ελλάδα έχεις ταλέντο και μιας και το show φτάνει στο τέλος του είδαμε συγκινήσεις από παίκτες και κριτές. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος παρακολουθεί με μεγάλη χαρά και προσοχή όλον αυτόν το καιρό τους διαγωνιζόμενους με έναν συγκεκριμένο παίκτη δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Ο λόγος για τον μικρό Δημήτρη, ο οποίος τίμησε τον τόπο του και χόρεψε κρητικό χορό με πολύ όμορφο και έντονο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως η Έλενα Χριστοπούλου μας έχει συνηθίσει σε πιο ευαίσθητες στιγμές και όχι ο παρουσιαστής, ωστόσο λόγω της ημέρας φαίνεται πως οι ισορροπίες ανατράπηκαν.

Η συγκίνηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο

«Καμιά φορά δε μπορώ να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι γιατί δε με ενδιαφέρει, μπορεί να με περάσουν κάποιοι για υπερβολικό. Είναι μια βραδιά μόνο για χαρά. Επειδή όμως έχουμε απομακρυνθεί οι νεοέλληνες από πολλά πράγματα, όπως την παράδοση, μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω. Συγγνώμη, δε μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο» είπε συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Είμαστε μια χώρα που μας ζηλεύουν πάρα πολύ γιατί έχουμε πάρα πολλά πράγματα και βλέπω το μέλλον. Και το μέλλον αυτό είναι υπέροχο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Δημήτρη μου μπράβο» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος - Χειροκρότησε με την ψυχή του την διαγωνιζόμενη

Ο τρίτος ημιτελικός του Ελλάδα έχεις Ταλέντο έκρυβε όπως φαίνεται απίστευτα μεγάλες εκπλήξεις, με την διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες να κλέβει την καρδιά κοινού και κριτών, και ιδιαίτερα του Τάκη Ζαχαράτου.

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες είχε ήδη εντυπωσιάσει από την οντισιόν της και πιο πολύ από όλους τον Τάκη Ζαχαράτο. Η ίδια είχε αφηγηθεί την προηγούμενη φορά την ιστορία της, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής και ότι στην ουσία είναι αυτοδίδακτη και προσπαθεί μόνη της να προχωρήσει μπροστά και να κάνει καριέρα.

Μετά από την εμφάνισή της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα πήγαν καλά, μιας και άκουγε το κοινό και τους κριτές να την χειροκροτούν. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, μόλις την είδαν να ξεσπά σε κλάματα, της είπαν χαρακτηριστικά: «Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή».

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες που κέρδισε τους κριτές