Σημαντική ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τον Σάκη Ρουβά - Τι συμβαίνει

Μόλις ανακοινώθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τον Σάκη Ρουβά - Τι συμβαίνει

Λίγο καιρό μετά το τέλος της εκπομπής Idols, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του και έτσι ανέλαβε την παρουσίαση του νέου φαντασμαγορικού show του ΣΚΑΪ, The Masked Singer.

Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο το πρόγραμμα του φαληρικού σταθμού έχει υποστεί αρκετές αλλαγές. Όλα άρχισαν όταν την περασμένη Πέμπτη (12/5) δεν προβλήθηκε το The Masked Singer. Στη συνέχεια εκτός προγράμματος βγήκε και το Survivor 5 λόγω του τελικού της Eurovision το Σάββατο (14/5).

Οι αλλαγές συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (19/5) το The Masked Singter θα μείνει και πάλι εκτός αέρα καθώς τη θέση του θα πάρει το Survivor 5.

Πότε θα προβληθεί το The Masked Singer με τον Σάκη Ρουβά

Από εκεί και πέρα όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ, το show μεταμφιέσεων πρόκειται να προβληθεί το Σάββατο (21/5) αντί του Survivor 5, το οποίο με τη σειρά του θα αναβληθεί λόγω του τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου.

The Masked Singer αλλαγή προγράμματος

Σκληρή κριτική στον Ρουβά για το The Masked Singer

Στο The Masked singer αναφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προχωρά σε μερικές αιχμηρές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά τον τσακωμό του με τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, τονίζοντας πως όλα εξαρτιούνται από αυτόν.

"Μια παρατήρηση που δεν έγινε. Είπες πως η επιτροπή είναι πολύ καλή, ο καθένας ξεχωριστά. Ένα είναι σίγουρο, ότι σαν επιτροπή χημεία δεν έχουν. Εκεί όμως να δούμε και την ευθύνη του παρουσιαστή".

Η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με το σχόλιό του απαντώντας: "Όχι. Δεν έχει να κάνει ο παρουσιαστής. Δεν έχει σχέση ο συγκεκριμένος παρουσιαστής με την επιλογή της επιτροπής", με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει: "Ο παρουσιαστής συντονίζει! Αν ο συντονισμός είναι... μη συντονισμός, θα είναι δυο λαλούν και τέσσερις χορεύουν".