Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Έρχεται τρικούβερτο γλέντι - Ποιο θα είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Έρχεται τρικούβερτο γλέντι - Ποιο θα είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς;

Η αγαπημένη σειρά του MEGA, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου, καθώς παρουσιάζει μια κωμική κατάσταση και όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί στον ρόλο τους. Όπως είχε αποκαλύψει, όμως, και η Σοφία Βογιατζάκη, το γέλιο θα κοπεί απότομα και το τέλος πλησιάζει. Δείτε παρακάτω ποιο θα είναι το εντυπωσιακό φινάλε.

Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα που πνίγουν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή. Ότι οι συμπέθεροί τους, δηλαδή, είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δύο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες.

Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνωμοσιών, συνδυάζουν την απέλαση των συμπεθέρων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Με την αφόρητη πίεση της Λίζας να συντομεύσουν το γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στην Πένη, ότι είναι ερωτευμένη με το λόρδο, η κατάσταση ξεφεύγει. Όλοι μπαίνουν σε μια φάση εξομολογήσεων αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά, η λύση που θα δοθεί είναι μία και μοναδική! Να πουν όλοι την αλήθεια. Μια αλήθεια που οδηγεί προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο τρικούβερτο.

Η εξομολόγηση για την καταγωγή του πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Νούρκα

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 29/3 ο τηλεοπτικός Άλφρεντ από τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, την οικογένειά του, το modeling και την υποκριτική.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πήγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time.

Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω.

Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο», κατέληξε ο νεαρός ηθοποιός που "κολάζει" το instagram με τις ημίγυμνες φωτογραφίες του.