Μπαίνει νέα μάσκα στο The Masked Singer - Σημαντικές αλλαγές στο show

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπαίνει νέα μάσκα στο The Masked Singer - Σημαντικές αλλαγές στο show

Το επόμενο επεισόδιο του «The Masked Singer» είναι προ των πυλών, και παρά τις πολλές αλλαγές ωρών προβολής, ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος να υποδεχτεί το καλοκαίρι, καλωσορίζοντας τη νέα μάσκα, το παγωτό. Μάλιστα η νέα μάσκα είναι έτοιμη να αποκαλύψει την πιο γευστική συνταγή για σπιτικό φαγητό.

Έρχεται νέο επεισόδιο Masked Singer

Το παγωτό είναι έτοιμο να δώσει μια πρώτη «γεύση» στο κοινό ξεκινώντας με ένα challenge. Θα χρησιμοποιήσει μια Magic Eight Ball και θα προκαλέσει τους 4 detectives να του κάνουν ερωτήσεις.

Η Magic Eight Ball δίνει τις πιο αινιγματικές απαντήσεις και ξεσηκώνει τους Detectives. Ποιον θεωρεί καλύτερο στο μάντεμα;

Σκληρή κριτική στον Ρουβά για το The Masked Singer

Στο The Masked singer αναφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προχωρά σε μερικές αιχμηρές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά τον τσακωμό του με τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, τονίζοντας πως όλα εξαρτιούνται από αυτόν.

"Μια παρατήρηση που δεν έγινε. Είπες πως η επιτροπή είναι πολύ καλή, ο καθένας ξεχωριστά. Ένα είναι σίγουρο, ότι σαν επιτροπή χημεία δεν έχουν. Εκεί όμως να δούμε και την ευθύνη του παρουσιαστή".

Η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με το σχόλιό του απαντώντας: "Όχι. Δεν έχει να κάνει ο παρουσιαστής. Δεν έχει σχέση ο συγκεκριμένος παρουσιαστής με την επιλογή της επιτροπής", με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει: "Ο παρουσιαστής συντονίζει! Αν ο συντονισμός είναι... μη συντονισμός, θα είναι δυο λαλούν και τέσσερις χορεύουν".