«Σούσουρο» με το Ενώπιος Ενωπίω - Η ανακοίνωση για την εκπομπή του Χατζηνικολάου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» με το Ενώπιος Ενωπίω - Η ανακοίνωση για την εκπομπή του Χατζηνικολάου

Η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου επιστρέφει αυτή την Πέμπτη (2/6). Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ο παρουσιαστής υποδέχεται ένα πρόσωπο από τον χώρο της πολιτικής.

Ο λόγος φυσικά για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος θα ανοίξει τα χαρτιά του στον έμπειρο παρουσιαστή και θα μιλήσει για τη διαδρομή που έχει χαράξει από την αρχή της καριέρας του στην πολιτική μέχρι και σήμερα.

Η ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξή του, μετά το συνέδριο του Κινήματος, μιλά για τη διαδρομή του από το ξεκίνημα μέχρι την εκλογή του στην ηγεσία, αλλά και για την επόμενη μέρα της χώρας και της παράταξής του.

Το μέλλον του Ενώπιος Ενωπίω

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Αντ1, καθώς η θρυλική βραδινή εκπομπή ''Ενώπιος ενωπίω'' που παρουσιάζει ξανά τα τελευταία τρία χρόνια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία πρόσωπα, που δε μιλούν εύκολα στις κάμερες όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μιας και η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο όμιλος είναι σε συζητήσεις σχετικά με το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν για του χρόνου. Η συγκεκριμένη εκπομπή, από ότι φαίνεται θα κοπεί και εν όψει των εκλογών που θα έρθουν, φημολογείται πως θα επανέλθει η εκπομπή ''Στον ενικό'' λόγω του πιο έντονου πολιτικού χαρακτήρα, που είχε.

Ενώπιος Ενωπίω

Να θυμίσουμε εδώ, πως η εκπομπή υπήρξε και στο παρελθόν και το κοινό θα θυμάται τις διαφορές από την τωρινή, που έχει αναλάβει. Πιο αναλυτικά ήταν στον αέρα τη σεζόν 2018 - 2019 και η προτίμηση, που έδειχναν τότε οι τηλεθεατές ήταν μεγάλη.